• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona u strahu pred Zvezdu: Zgaziće nas!

Trener Slaven Rimac, pred gostovanje Crvenoj zvezdi u ABA ligi kaže: "Ne znam sa kojim ćemo timom u Beograd, a Zvezda hoće da nas 'isprebija'!".

 Cibona u strahu pred Zvezdu: Zgaziće nas! Izvor: MONDO

Hrvatski košarkaški velikan, zagrebačka Cibona ponovo je u rasulu. I to u vrlo nezgodnom trenutku, pred gostovanje Crvenoj zvezdi Telekom i sa, do sada, realnim šansama da igra na završnom turniru regionalne lige.

Derbi 13. kola ABA lige (u ponedjeljak u "Pioniru") zabrinjava sve u redovima Cibone, pogotovo trenera Slavena Rimca koji ni sam ne zna na koje igrače uopšte može da računa!

"Ne znam u kojem ćemo sastavu igrati u Beogradu. Ništa se ne zna, ali znam da će domaćin jedva dočekati da nas ponizi i da nas pošteno 'isprebija'. Zvezda je vrlo kvalitetna ekipa, vjerovatna najjača u ligi, sa kvalitetnim trenerom. Moram da priznam da mi nije lako da na treningu motivišem igrače...", rekao je Rimac na konferenciji za novinare.

U posljednjih desetak dana u Ciboni je nastao pravi egzodus. Otišao je Andrija Žižić, potom i Darko Planinić, pojedini Amerikanci... Sada uprava pokušava da vrati Žižića...

"Roster nam nije do kraja definisan, pa ne znam u kojem ćemo sastavu istrčati na teren. Situacija je komplikovana i zahtijevna, ali na nju gledam kao na dragocjeno iskustvo koje će mi pomoći u budućim sličnim situacijama. Prolazio sam kroz slične stvari i kao igrač i sve mi je to pomoglo u životu. Ja sam Cibonino dijete. Stalo mi do kluba i zanima me gdje će ovaj klub biti za nekoliko godina", rekao je Rimac.

On kaže da je plan da se u narednih pet godina napravi ozbiljan tim, što će reći da predstoji oslanjanje na mlađe igrače.

"Drugo nam ne preostaje... Sada će nam svaka pobjeda biti veliki uspjeh", konstatovao je Rimac, čija je ekipa na trećem mjestu ABA lige sa osam pobjeda i četiri poraza.

(MONDO, foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC