• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Peković blistao, ali nije bio najbolji

Samo tri NBA meča bila su na programu u noći između nedjelje i ponedjeljka, koju su obilježili Lov i Stivenson. Nikola Peković sjajan sa 34 poena.

 NBA: Peković blistao, ali nije bio najbolji Izvor: MONDO

Klipersima je bio potreban produžetak da savladaju Minesotu - 120:116. U porazu Timbervulsa blistali su Kevin Lov i Nikola Peković. Prvi je meč završio sa 45 poena, 19 skokova i šest asistencija, dok je bivši igrač Partizana ubacio 34 poena i uhvatio 14 lopti.

Ekipa iz Los Anđelesa ima je mnogo više raspoloženih igrača, od kojih se izdvojio Blejk Grifin sa 32 poena i 10 skokova.

Peković je na kraju regularnog dijela imao dva šuta za pobjedu, ali je oba puta bio kratak. Minesota je u posljednjih 16 sekundi uspjela da ispusti četiri poena prednosti i da dozvoli Klipersima da izbore produžetak.

Indijana je pregazila Boston 106:79, a veče je obilježio Lens Stivensonom trećim "tripl-dabl" učinkom na početku sezone. Košarkaš Indijane postao je vodeći na toj listi, dok svi ostali imaju po jedan.


Stivenson je ubacio 12 poena, a imao je još po deset skokova i asistencija. On je postao prvi igrač Pejsersa još od Detlefa Šremfa i sezone 1992/1993 koji je uspio da napravi tri puta "tribl dabl" u jednoj sezoni. Legendarni Nijemac je prije 21 godinu to uspio četiri puta.

Iznenađenje večeri napravio je Toronto savladavši kao gost Oklahomu sa 104:98.

Gostujući tim do pobjede predvodili su Kajl Lovri i Amir Džonson. Prvi je, uz 22 koša, imao devet asistencija i sedam skokova, dok je učinak Džonsona iznosio 17 poena i 13 uhvaćenih lopti.

U poraženoj Oklahomi bolji od ostalih bili su Dvejn Vejd i Kevin Durent. Vejd je sa 27 koševa bio najefikasniji akter utakmice, dok je Durent ubacio tri poena manje. Obojica su, međutim, "prodali" ukupno 11 lopti. Durent je izgubio šest, a Vejd - pet.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Jared Wickerham)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC