• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gurović: Neka Sale nastavi Dudinim stopama

Nekadašnji reprezentativac Milan Gurović podržava izbor Aleksandra Đorđevića sa selektora Srbije. „Njegov autoritet će doći do izražaja“.

 Gurović: Neka Sale nastavi Dudinim stopama Izvor: MONDO

Saša Đorđević tokom ove sedmice trebao bi i zvanično da bude promovisan kao selektor Srbije, a proslavljeni reprezentativac ima veliku podršku javnosti u Srbiji da vodi “orlove”.

Podršku mu je uputio i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije, osvajač zlata sa reprezentacijom jugoslavije na SP u Inijanapolisu 2002. godine, Milan Gurović, koji trenutno kao trener vodi ekipu FMP-a.

“Sale ima moju potpunu podršku. Nadam se da će nastaviti tamo gdje je stao Duda Ivković, radi se o odličnom stručnjaku i želim mu sve najbolje. Mislim da će njegov autoritet doći do izražaja, nadam se da će svi igrači da se okupe pod njegovom palicom“, rekao je Gurović.

U košarkaškim krugovima pojavila se i informacija da bi KSS mogao ponovo da uvede funkciju saveznog kapitena koji bi pružao podršku Đorđeviću, a to bi navodno trebao biti Željko Obradović

"Daj Bože da tako bude. Mislim da bi to bilo idealno rješenje, sad je pitanje da li Željko Obradović namjerava da bude savezni kapiten, ali sigurno da bi Saletu dobro došla podrška takvog stručnjaka kao što je Željko Obradović, to je odlična ideja", prokomentarisao je Gurović.

Proteklog ljeta Gurović je počeo samostalnu trenersku karijeru preuzevši ekipu FMP-a, a ekipa iz Železnika pod njegovom palicom pružala je odlične partije u Košarkaškoj ligi Srbije i jesenji dio sezone završila na liderskoj poziciji na tabeli, iako joj osvajanje prvog mjesta nije prioritet.

"Prvi smo završili jesenji dio sezone, ali primarni cilj je proizvodnja i razvijanje mladih igrača. Na dobrom smo putu, treba dosta truda, rada i strpljenja i nadam se da će u skorije vrijeme Crvena zvezda imati lijepu budućnost", rekao je Gurović.

Tokom igračke karijere bio je poznat kao temperamentan igrač, da li je sada takav kao trener?

"To neka drugi daju ocjenu. Za sad sam dobar (smijeh)", rekao je Gurović.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC