• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan promovisao kalendar ispred Arene

Crno-bijeli najavili uspješne rezultate i u 2014. godini. Specijalne novogodišnje želje Bertansu i Vestermanu.

 Partizan promovisao kalendar ispred Arene Izvor: MONDO

Danas ispred Arene, uskoro u njoj!

Košarkaški klub Partizan NIS u utorak je na platou pred sjevernim ulazom u Kombank arenu promovisao kalendar za 2014, djelo grafičkog dizajnera Petra Vasiljevića, koji je na zanimljiv način kombinovao fotografije prvotimaca crno-bijelih, sa simbolima glavnog grada, pozajmljenim iz monografije "Beograd - svjetla velegrada".

Osim povrijeđenih Davisa Bertansa i Lea Vestermana, na promociji nisu bili prisutni trener Duško Vujošević i Tarens Kinzi, kome je odobreno da provede božićne praznike u SAD.

Prisutnima se obratio poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad.

"Iza nas je još jedna uspješna godina. Osvojili smo dva trofeja, u Jadranskoj ligi i domaćem prvenstvu, a završili je na najbolji mogući način, plasmanom u Top 16 Evrolige. To je i razlog što smo za promociju kalendara izabrali ovo mjesto, jer znate da se već 2. januara u Areni igra utakmica prvog kola sa Real Madridom".

Šilobad je dodao da Partizan u 2014. očekuje nastavak serije uspjeha, a Top 16 je trenutno najveći izazov, mada na tom polju nema rezultatskog imperativa.

"Ovi momci su obezbijedili klubu još 14 utakmica u najjačem takmičenju Evrope. Od toga će sedam biti odigrano u Areni, gdje očekujem da nas publika podrži, kao što nas je i do sada podržavala".

"Ostaje mi još da poželim svima puno zdravlja i sreće u narednoj godini, a prije svih Bertansu i Vestermanu. Da se što prije oporave i vrate ekipu", završio je Šilobad.



Milosavljević, Bogdanović i ekipa su se po "zubatom" suncu strpljivo slikali sa navijačima i potpisivali nove kalendare.

Zbog kasnog dolaska u klub, na njegovim stranicama nema jedino Milenka Tepića.

"Grupa u kojoj su pored nas i Real, CSKA, Makabi, Lokomotiva, sigurno je veoma teška. Mi ćemo se truditi da u svakoj utakmici damo sve od sebe, a vidjećemo za koliko pobjeda će to biti dovoljno. Uvjeren sam da ćemo se u Areni ravnopravno nositi sa svim rivalima", poručio je Tepić.

Crno-bijelima u "staroj" godini ostaje još gostovanje Igokei u Laktašima 29. decembra.

Odmah po povratku u Beograd počinju pripreme za duel sa Realom, ovog trenutka jedinom preostalom neporaženom ekipom u Evropi.

(Ivan Bogunović, MONDO, foto: MONDO, KK Partizan/kalendar)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC