• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomašević: Za Kup van Beograda

Potpredsjednik KSS kaže da Savez i poslije odustajanja Niša želi da se za "Žućkovu levicu" igra negdje u unutrašnjosti Srbije.

 Tomašević: Za Kup van Beograda Izvor: MONDO

Košarkaški savez Srbije nije još odredio u kom gradu će biti održan završni turnir Kupa Koraća. U Sazonovoj 83 znaju šta žele, ali nije lako pronaći adekvatno rješenje.

"Osnovna ideja nam je da 'odvedemo' Kup negdje van Beograda. Zaista bismo željeli da tako bude i zato čekamo... Naravno, nećemo čekati još dugo, jer nema vremena", rekao je za MONDO potpredsjednik KSS zadužen za takmičenja.

Dejan Tomašević demantovao je glasine po kojima određeni uticajni krugovi insistiraju da završni turnir od 6. do 9. februara bude održan u Beogradu.

"Uopšte nije tako, baš naprotiv. U razgovorima koje smo vodili sa klubovima i oni su izrazili želju da se Kup igra u nekom manjem gradu, gdje bi takmičenje bilo održano u jednom drugačijem svjetlu".

Ako se izuzmu Niš i Kragujevac (zbog negativnog iskustva od zimus - vidi sliku), jasno je da u Srbiji nema mnogo gradova i dvorana, koji bi bili adekvatni domaćini prestižnog takmičenja, sa osam timova u završnici. To su Novi Sad, Vršac, Zrenjanin...

Tomašević ni ovog puta nije želio da kaže nešto konkretnije.

"Zaista radimo sve da ne dođe do 'beogradizacije' košarke, ali nepovoljne ekonomske prilike i strah od navijačkih incidenata čine svoje. Doveli smo košarku i sport uopšte u nezavidnu situaciju, moramo da se snalazimo kako znamo i umijemo..."

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC