• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Kapiten dijelio cucle, burago...

Crveno-bijelo veče proteklo je u prazničnoj atmosferi. Kapiten Simonović dijelio poklone saigračima, nekima poručio i da "šarnu" ugovor.

 ZVEZDA: Kapiten dijelio cucle, burago... Izvor: MONDO

"We are back" slogan dominirao je i na novom kalendaru KK Crvena zvezda Telekom, ali i među prisutnima na novogodišnjem koktelu koji su crveno-bijeli košarkaši priredili u BelExpo centru.

Osmesi na sve strane, uz rijetke susrete sadašnje i posljednje šampionske generacije kluba: Zlatko Bolić, Vladimir Kuzmanović, Igor Rakočević i ostali košarkaši koji su nosili crveno-bijeli dres u vreme osvajanja posljednje titule prvaka poželjeli su igračima Dejana Radonjića da vrate pehar na Mali Kalemegdan.

A, kapiten Marko Simonović imao je ulogu Deda Mraza.

Najmlađi Nikola Rebić dobio je cuclu, Demarkus Nelson "burago" old tajmer, Aleksandar Cvetković na poklon je dobio CD slavnog Pavarotija, Branko Lazić "kasicu prasicu", Jaka Blažič bukvar, jer stalno zapitkuje kako se šta kaže na srpskom, Čarls Dženkins mikrofon da vježba svoj hip-hop "freestlye", Blejk Šilb dobio je ogledalce, možda zato što voli svoj fizički izgled, Ivan Radenović repliku puške, jer je pasionirani lovac, Luka Mitrović dobio je fudbalsku loptu, ali i upozorenje da se ne povrijedi, a mladi Marko Tejić dobio je na poklon desnu ruku...

...jer previše koristi lijevu!

Zanimljiv poklon dobio je centar Dušan Ristić - hemijsku olovku. Indirektno mu je rečeno, "Dule, znaš šta ćeš da uradiš sa njom" (čitaj: "Potpiši ugovor").

Raško Katić dobio je uramljenu sliku Igora Rakočevića, zato što stalno kuka za prošlom sezonom, gorostasu Bobanu Marjanoviću poklonjen je priručnik AMS da bude malo bolji za volanom, a Simonović je sam sebi poklonio - kapitensku traku!

"Drago miu je da imamo šaljivu atmosferu, ali 2014. neće biti šaljiva ako se setimo koje su nam ambicije", poslovično strog bio je Nebojša Čović.

"Očekujem da armiji navijača donesemo ono što žele - vrh ABA i domaće lige, kao i Kup! Takođe, očekujem da određena očekivanja ispunimo kroz Evrokup".

Čović je dodao...

"Ovo je kalendarska godina koju je Zvezda u svim svojim selekcijama, na polusezoni, završila kao prva. To nismo imali godinama unazad. Sada imamo dobre stručnjake i igrače, kao i uslove zahvaljujući Upravi kluba".

On se takmičenje u Evroligi i eliminacijom sa četiri pobjede u prvoj fazi nije preterano bavio, ali...

"Ne bih sada pričao ni o tri, ni o četiri pobjede (Partizan prošao u Top 16 sa tri trijumfa), svima je to jasno kao dan, a sebi smo rekli da ćemo se baviti samo sobom i raditi na tome da jačamo i kao klub i kao tim, što i radimo. Utoliko, hvala i sponzorima i prijateljima kluba".

(Tekst i foto: Mladen Šolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC