• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Navijači, izvinite!

Crno-bijeli žale što je početak prodaje ulaznica za Top 16 fazu Evrolige kasnio skoro jedan sat i tvrde da odgovornost snosi agencija Eventim.

 PARTIZAN: Navijači, izvinite! Izvor: MONDO

Više stotina navijača Partizana u petak je od ranih jutarnjih časova počelo da formira red ispred blagajne Kombank arene.

Povod je poznat - u 10 časova trebalo je da počne prodaja kompleta i pojedinačnih ulaznica za sedam mečeva Top 16 faze Evrolige, u kojoj će crno-bijeli odmeriti snage sa velikanima poput Reala, CSKA i Makabija, sve to u najvećoj dvorani na Balkanu.

Međutim, navijači su posle nekoliko sati čekanja (kako ko) doživjeli neprijatno iznenađenje, kada je blagajna ostala zatvorena i poslije 10 časova.

"Vidite da je uveliko prošlo 10, a prodaja ne počinje. Mi stojimo na hladnom i nije nam jasno šta se čeka... A, svi mnogo volimo Partizan", rekao je agenciji "Sport network" jedan stariji pristalica crno-belih.

Kako je MONDU rečeno u klubu, Partizan ničim nije doprineo da se čekanje otegne više nego što je trebalo, niti je mogao to da spriječi.

"Došlo je do greške u sistemu agencije Eventim, preko koje je organizovana prodaja ulaznica. Možemo samo da se zbog kašnjenja izvinimo svim navijačima", poručila je portparolka Sonja Savić.

Blagajna Arene otvorena je u 10.55 i od tada se prodaja odvija normalno.

VIDEO

(MONDO, Foto: Sportnetwork screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC