• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijele "bebe" za djecu bez roditelja

Košarkaši Partizana NIS nastavili tradiciju prednovogodišnjih posjeta domu za nezbrinutu djecu "Drinka Pavlović" na Senjaku.

 Crno-bijele "bebe" za djecu bez roditelja Izvor: MONDO

Štićenici doma "Drinka Pavlović" imali su lijep i više nego sadržajan petak popodne.

Prvo su im u goste došli glumci Vesna Čipčić, Boda Ninković i Viktor Savić, a onda i košarkaši Partizana Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov i Boris Dalo.

Crno-bijeli već 12 godina rezervišu jedan dan krajem decembra za posjetu djeci bez roditeljskog staranja, kojima kroz druženje i podjelu paketića pomažu da osjete bar djelić praznične atmosfere.

Ovog puta su to učinila trojica izuzetno mladih momaka, kojima su se posebno obradovali navijači i navijačice Partizana, ali se i na licima "zvezdaša" vidjelo da im je drago zbog prisustva talentovanih sportista.

Klinci iz "Drinke" uzvratili su crno-bijelima velikom novogodišnjom čestitkom, koju su sami izradili, a jedna djevojčica nasmijala je sve prisutne kada se bacila u zagrljaj Nikoli Milutinovu, misleći da je u pitanju Leo Vesterman!

"Ti si 'devetka' sa kalendara!", rekla mu je tom prilikom.


Bogdanović je izrazio zadovoljstvo što su on i saigrači između dva treninga pred put u Laktaše pronašli vrijeme za ovakvu, humanu akciju.

"Znamo da je djeci jako drago kada im neko od nas dođe u posjetu. Vidi im se i na licima. Nažalost, ovdje žive bez roditelja, ali tu su njihovi vaspitači i drugi ljudi da im pomognu. I mi ćemo uvijek biti tu da ih usrećimo u sličnim prilikama", rekao je mladi bek.

"Bio sam ovdje i prošle godine. Kada vidiš osmjehe na licima djece i osjetiš njihove emocije, odmah si i ti srećniji", dodao je Milutinov.

Crno-bijeli u subotu oko podneva kreću na meč 14. kola ABA lige protiv Igokee (nedelja, 17.00).

Neizvjesno je da li će ih na teškom gostovanju predvoditi trener Duško Vujošević, koji je zbog zdravstvenih problema zadržan na Vojnomedicinskoj akademiji.

(MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC