• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA: Šampion gostuje u Laktašima

Partizan u nedjelju u meču 14.kola ABA lige gostuje u Laktašima.

 ABA: Šampion gostuje u Laktašima Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana u nedjelju od 17 časova (Arenasport 1, RTRS), gostuju u Laktašima u meču 14. kola ABA lige. Oba tima bore se za final four,a u prošlom kolu doživjeli su poraze. Partizan od Cedevite,a Igokea od Širokog.
"Partizan je institucija, ubjedljivo najuspješniji i najtrofejni klub u ABA ligi i njemu se ne može i ne smije prijetiti. Sa druge strane, nama ovaj okršaj dolazi nakon loše partije u Širokom Brijegu, gdje nam ništa nije polazilo za rukom. Nadam se da ćemo protiv Beograđana ponovo biti na nivou, onakvom kakvom smo bili u utakmicama protiv Budućnost, Cedevite i Cibone, kao i na nekim koje smo odigrali u Evrokupu", rekao je trener Igokee MIlutin  Latinčić.

Recept za pobjedu po mišljenju trenera Igokee je da njegovi igrači daju sve od sebe.

"Partizan ima vrhunskog trenera, veliki potencijal u igračima, sjajnu odbranu i svjesni smo da nam neće biti lako. Ako želimo ravnopravno da se nosimo s gostima, moraćemo ratnički, sa mnogo energije, da uđemo u utakmicu. Treba da odigramo na gornjoj granici naših mogućnosti, jer samo tako se možemo nadati pobjedi".

Protiv Partizana i Crvene zvezde, čiji navijači dođu u velikom broju , tim Igokee u Laktašima ne može računati u tolikoj mjeri na domaći teren.

"Prema mojim saznanjima, u dvorani bi moglo da bude oko 70 odsto pristalica 'crno-bijelih'. Partizan ima armiju navijača u Republici Srpskoj, tako da to nikoga ne iznenađuje. Ipak, to će biti dodatni motiv za moje igrače da pokažu koliko vrijede", zaključio je šef stručnog štaba šampiona BiH.

U ovom kolu Široki ide na noge Crvenoj zvezdi. Taj meč igraće se u subotu od 17 časova. (Arenasport 1).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC