• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki udarac za Oklahomu!

Ni Rasel Vestbruk nije uspio bez problema da se oporavi od teške povrede. Slijedi mu nova pauza, bar do sredine februara.

 Veliki udarac za Oklahomu! Izvor: MONDO

Derik Rouz doživio je katastrofu po povratku iz teške povrede ligamenata koljena, Kobi Brajant nije izdržao dugo po povratku iz povrede Ahilove tetive i trenutno je na novoj pauzi, a slična sudbina zadesila je Rasela Vestbruka.

Sjajni plejmejker Oklahoma Sitija pauziraće do Ol-star pauze zbog nove intervencije na koljenu, koje je povrijedio u drugoj utakmici prošlosezonskog plej-ofa i koje je potom dva puta operisao.

Vestbruk je u petak imao artroskopski zahvat na desnom koljenu, koje ga je držalo van terena i treninga od 27. aprila do sredine oktobra.

"Rasel je od povratka na teren igrao bez da je osjećao bol, ali se u posljednje vrijeme pojavio otok na koljenu i to nas je sve zabrinulo. U dogovoru s njegovim hirurgom odlučili smo se za novi zahvat, a u narednom periodu on će ići u Los Anđeles na seriju skeniranja magnetnom rezonancom", rekao je generalni menadžer Tandera Sem Presti.

Oklahoma bez Vestbruka nije uspjela da ponovi uspjeh iz sezone 2011/12 i plasira se u veliko NBA finale, a koliko je on značajan za ekipu govori i aktuelni skor Tandera od 23-5, što ih čini drugim najboljim timom Zapada. Ipak, bar do 16. februara, Oklahoma će biti bez njegovih 21,3 poena, sedam asistencija i šest skokova, što je veliki, veliki hendikep.

(MONDO:Foto: Guliver/Getty Images/Rich Schultz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC