• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Neka druga Igokea...

Pomoćni trener Partizana kaže da će crno-bijeli zbog promjena u timu Igokee sutra imati teži zadatak nego što je to bilo u prvom kolu sezone.

 Gašić: Neka druga Igokea... Izvor: MONDO

U odsustvu Duška Vujoševića zbog problema sa bubrezima, košarkaše Partizana u nedjelju od 17 časova u Aleksandrovcu sa klupe će voditi pomoćni trener Velimir Gašić.

Izostanak trenera neće biti jedini problem za crno-bijele, pošto je Igokea prilično promijenila tim u odnosu na prvo kolo ABA lige, kada je Partizan u Beogradu slavio 67:56. Po Gašićevim riječima, klub iz Laktaša sada je mnogo kvalitetniji nego što je bio na startu sezone.

"U odnosu na početak sezone i našu prvu utakmicu, rukovodstvo kluba je u velikoj mjeri isčistilo tim, tu su praktično četiri nova igrača u odnosu na prvo kolo koje smo igrali sa ekipom Igokee. To je tim koji sada ima veći nivo kvaliteta nego što je to bilo na početku sezonu. Samim tim, zaista nas čeka jedna vrlo teška utakmica", ocijenio je Gašić.

I Partizan i Igokea poraženi su u prethodnom kolu, pa Gašić očekuje da obje ekipe pruže maksimum ne bi li se iskupile kod svojih navijača i povratile samopouzdanje.

Pomoćni trener crno-bijelih je potom detaljno analizirao rivala.

"Ekipa Igokee igra jednu veoma tvrdu, brzu košarku. Osnovne poluge njihovog tima su na poziciji plejmejkera - naš bivši igrač Gordić, potom, doveli su veoma iskusnog Gibsona i od starosjedilaca koji su bili prisutni i prošle godine, prije svega Štemberger i Dozet. Igrač od kojeg u velikoj mjeri zavisi njihova igra je Jorović, koji praktično igra kao najbolji plejmejker bez obzira što je na poziciji krilnog centra. Jednostavno rečeno, uz dolazak Vilijamsa i uz dvojicu visokih igrača, Nikolića i Bunića, mislim da je to jedan kompletan tim i koji u svakom pogledu zavređuje maksmalnu pažnju, a sa druge strane našu maksimalnu koncentraciju".

Gašić je na kraju najavio da će ekipa Partizana učiniti sve da novogodišnje praznike dočeka u dobrom raspoloženju - sa pobjedom u Laktašima.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC