• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Dobar posao, Gašić: Prava reakcija

Bek Partizana zadovoljan trijumfom u "jako teškoj" utakmici u Laktašima. Smatra da ni pobjeda Igokee ne bi bila nezaslužena.

 Tepić: Dobar posao, Gašić: Prava reakcija Izvor: MONDO

U velikoj borbi, poslije produžetka, crno-bijeli su uspjeli da u Laktašima ostvare i desetu ligašku pobjedu ove sezone.

Igokea je imala priliku da produži meč za još pet minuta, ali se Partizan odbranio i pobijedio. Trijumfom je zadržao korak za liderom, Crvenom zvezdom Telekom.

Milenko Tepić, povratnik među crno-bijele, konstatovao je poslije utakmice da bi poraz zakomplikovao posao njegovim saigračima.

"Jako teška utakmica... Prva četvrtina možda nije oslikala važnost meča za obje ekipe jer bi nas poraz doveo u tešku situaciju. Na sreću, napravili smo dobar posao za nastavak ABA lige. Imali smo pad koncentracije u četvrtoj četvrtini, Igokea je imala priliku da pobijedi, što ne bi bilo nezasluženo. Na kraju smo uz malo sreće i uz podršku navijača došli do pobjede", objasnio je bek Partizana.

Velimir Gašić, vršilac dužnosti prvog trenera crno-bijelih u odsustvu Duška Vujoševića, priznao je da je i očekivao težak posao u Republici Srpskoj.

"Očekivali samo da će utakmica biti specifična jer oba tima žele F4. Oni su 'iščistili' svoj tim s početka sezone i četiri nova igrača su im se pokazala kao prava pojačanja u utakmicama ABA lige i Evrokupa", rekao je on.

Partizan je uspio da prekine seriju poraza na ABA gostovanjima.

"Pritisnuti problemima i porazom od Cedevite, naša ekipa je morala da reaguje... Da smo izgubili, bili bi u mnogo težoj situaciji. U naredna tri i po mjeseca, kad ćemo igrati po dva meča nedjeljno, ovaj mladi tim trebalo bi da prezentuje ono što prolazi na treninzima".

"Ovo su mladi momci koji su spremni da se što brže regenerišu. Stariji igrači to nisu u mogućnosti. Crpimo energiju kroz takav vid rada na treninzima",
objasnio je Gašić.

Na njegovo zadovoljstvo, Bogdan Bogdanović i Đorđe Gagić predvodili su Beograđane u produžetku do važnog trijumfa.

"Željeli smo da meč prelomimo u regularnih 40 minuta, ali su se desile anomalije sa prošlih utakmica i otišlo se u produžetak. Ipak, pokazali smo veliku koncentraciju i borbenost o čemu govori i 41 skok naspram 19 Igokee. Veliku zahvalnost dugujemo publici koja je izvanredna, osjećali smo se kao na domaćem parketu", dodao je.

O Dušku Vujoševiću...

"Vujošević je na VMA, vrhunski stručnjaci brinu o njemu i nadamo se da će se što prije vratiti", rekao je Gašić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC