• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli pale badnjak u Smederevu

Ekipa Partizana gostuje Mega Vizuri u posljednjem meču 15. kola ABA lige (ponedjeljak, 18.00).

 Crno-bijeli pale badnjak u Smederevu Izvor: MONDO

Između Top 16 okršaja sa Real Madridom i Bajernom u Minhenu (9. januara), košarkašima Partizana predstoji treće vezano gostovanje u ABA ligi.

Ishod utakmice sa Mega Vizurom odrediće koliko je (ne)uspješan bio mini-ciklus, u sklopu kojeg su crno-bijeli izgubili od Cedevite u Zagrebu, pa pobijedili Igokeu u Laktašima, nakon 45 minuta borbe.

Ako Partizan (skor 10-4) bude slavio i u Smederevu, sa Cedevitom (11-4) i Crvenom zvezdom Telekom (12-3) će se značajno odvojiti od pratilaca i steći prednost u trci za plasmanom na Fajnal for.

Na drugoj strani, Mega (6-8) može da se izjednači sa MZT Skopljem u sredini tabele. U suprotnom će se naći u društvu Krke i Radničkog...

"Čeka nas vrlo mlad i talentovan tim, sa igračima koje klub gleda da razvije i dovede do nivoa da predstavljaju vrijednost i za srpsku košarku. Pokazali su da mogu da budu konkurentni protiv mnogo iskusnijih i kvalitetnijih timova, što treba da bude dovoljno dobra opomena za nas", rekao je Velimir Gašić, asistent Duška Vujoševića.

Gašić će u odsustvu šefa struke, koji se još nalazi na liječenju, voditi ekipu na trećem meču zaredom. On je dodao da u ekipi ima "zdravstvenih problema", koje očekuje da će biti prevaziđeni.

"Utakmica neće biti ni laka, ni jednostavna za nas, pogotovo poslije meča sa Realom, ali nemamo velikog izbora, želimo da nastavimo u ritmu koji se od nas očekuje. Vjerujem da će igrači uložiti maksimum energije i koncentracije u fazi odbrane, kao i ćemo popraviti neke loše segmente igre u napadu".

Meč koji se u Smederevu igra na Badnje veče, direktno će od 18 časova prenositi Arena sport na svom prvom programu, a odmah potom slijedi specijalizovana košarkaška emisija "U obruču".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC