• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Dobro je, ali moglo je i pametnije

Trener košarkaša Crvene zvezde zadovoljan napadčkom igrom svog tima protiv Bilbaa, ali ne i igrom u odbrani.

 Radonjić: Dobro je, ali moglo je i pametnije Izvor: MONDO

Bam, bam, bam! Sipali su lope košarkaši Crvene zvezde Telekom lopte u obruč ekipe Bilbaa i ubjedljivom pobjedom (105:87) najavili su visoke domete u Evrokupu.

To "proriče" i košarkaš Bilbaa, Hrvat Damir Markota:

"Zvezda je zasluženo pobijedila i mnogo više je željela pobjedu. Mi smo se opredijelili za napad i uopšte nismo razmišljali o odbrani... Uz ovakvu publiku, Zvezda može daleko".

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić, međutim, i pored dobre i razigrane partije svog tima ne ide u euforiju. Kaže da je zadovoljan napadom, ne i odbranom.

"Ako gledamo napadački sigurno je da svi mogu biti zadovoljni, ali, odbrana, kad se pogleda broj koševa može se reći da je bila slaba. Međutim, treba reći da smo igrali protiv iskusnog, izrazito napadačkog tima koji je koristio svaku našu grešku. Držali smo kontrolu kvalitetnim napadom, i u pojedinim fazama smo odbranu igrali pametnije, iako je bilo više (primljenih) koševa nego što bih ja to želio da bude", bio je prvi komentar stratega Crvene zvezde Telekom.

On kaže da je bilo mnogo razloga za zadovoljstvo, ali i stvari koje ne bi smjele da se dešavaju u nastavku Evrokupa, pogotovo ne protiv ekipa kao što je Bilbao.

"Kad se sve stavi na tas, pobjeda je dobra, dobili smo je napadom, ai bih volio da smo bili skoncetirsaniji i pametniji u odbrani",
zaključio je on.

Upitan zašto je tražio tajm-aut pri samom kaju meča, Radonjić je rekao da se mora misliti na sve, pa i na koš-razliku, koja može da bude odlučujuća.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC