• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zamalo da sruši PAO

Panatinaikos je pobednik turira u Valjevu. U finalu atinski "zeleni" savladali su beogradski Partizan 64:61 (31:20, 9:18, 12:10, 12:13).

 Partizan zamalo da sruši PAO  Izvor: MONDO

Iako značajno oslabljeni bez četvorice možda i ključnih igrača, srpskih reprezentativaca Novice Veličkovića, Uroša Tripkovića i Milenka Tepića, odnosno crnogorskog Slavka Vraneša, crno-beli su pružili žestok otpor jednom od najjačih timova na kontinentu.

Jednu loptu daleko Partizan je bio makar od produžetka. Četiri sekunde pre kraja Perperoglu je pogodio jednu od dva slobodna bacanja i doneo Atinjanima plus tri, da bi na drugoj strani šut za tri poena Pere Božića završio uz zvuk sirene na obruču.

Božić je bio najefikasniji akter susreta sa 18 poena. U ekipi Željka Obradovića, koji na ovom turniru zbog reprezentativnih obaveza nije mogao da računa na doskorašnje košarkaše Partizana Dušana Kecmana i Nikolu Pekovića, najefikasniji je bio Dru Nikolas sa 17 poena (pet trojki).

Dvocifreni su bili i Spanulis, odnosno Perperoglu sa po 11 poena.

Ruski Surgut osvojio je treće mesto u Valjevu savladavši ekipu Metalca, domaćina turnira sa sa 88:78 (19:24, 26:23, 25:16, 18:15).

Najefikasniji u ekipi iz Surguta bio je srpski internacionalac Nikola Lepojević sa 26 poena, a u redovima Metalca Jerominov sa 15.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC