• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragićević: Nadoknadiću propušteno

"Nadam se da ćemo kompletirani i uz veliku podršku navijača krenuti ka najvišim ciljevima", poručio je posle operacije kolena Tadija Dragićević.

 Dragićević: Nadoknadiću propušteno Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde u petak počinju nastup na turniru u Gravlenu, ali sa znatno oslabljenom unutrašnjom linijom.

Dok Elmedin Kikanović još uvek ima obaveze u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, kapiten Tadija Dragićević se oporavlja od operacije kolena i povrede zbog koje često nije igrao u finišu prethodne sezone, a morao je i da se privremeno odrekne dresa nacionalnog tima.

"Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba i ako sve bude po planu, biću na parketu za tri do četiri nedelje. Uželeo sam se košarke, žao mi je što nisam mogao sa drugovima u Francusku, ali svestan sam da ima vremena da sve to nadoknadim", kaže Dragićević.

Talentovani krilni centar jedan je od retkih iz aktuelnog sastava, koji su i prethodne sezone bili na Malom Kalemegdanu.

"Gotovo ceo tim je promenjen i mislim da je odlično što se radi o, uglavnom mladim, ali veoma kvalitetnim igračima. Malo kasnije smo krenuli sa pripremama, ali smo do sada radili veoma kvalitetno, posebno na Kopaoniku. Meni je zadovoljstvo da radim sa Svetislavom Pešićem, koji je jedan od najboljih evropskih trenera. Mlada smo ekipa i od njega možemo mnogo da naučimo".

Tadija je letos imao dosta ponuda za odlazak u inostranstvo, međutim, opredelio se da ostane u Zvezdi.

"Bilo je i ponuda i onih koji su me savetovali da promenim sredinu. Međutim, u Zvezdu su stigli pravi ljudi, a dolaskom Pešića cela priča je podignuta na viši nivo. Sve to, ali i ljubav prema crveno-belom dresu navela me je da ostanem i znam da nisam pogrešio".


Naredne sezone, verovatno će posle dužeg vremena imati priliku da igra u istom timu sa bratom blizancem Strahinjom, koji je na pragu potpisivanja ugovora sa Zvezdom.

"Poslednju reč daće trener. Ako Strahinja potpiše, neće biti ništa novo za nas da igramo zajedno, toliko smo mečeva odigrali u mlađim selekcijama kluba. To će biti fenomenalno za obojicu",
kaže Tadija.

Sezona počinje 4. oktobra, prvim kolom NLB lige, a Dragićević podseća da u ekipi Zvezde još treba da se slože brojne kockice.

"Nadam se da ćemo kompletirani i uz veliku podršku navijača krenuti ka najvišim ciljevima. Rano je za obećanja, ali za nas će svaka utakmica biti prilika da pokažemo koliko vredimo i možemo. Povratak publike i pun Pionir biće za nas pun stimulans, pa ako sezona prođe kako treba, nadam se da ću sledeće godine biti učesnik Evropskog prvenstva".


(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC