• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Umorio nas put autobusom

"Momci su igrali preko velikog umora i pokazali izvanredan karakter", konstatovao je Duško Vujošević poslije pobjede crno-bijelih u Splitu.

 Vujošević: Umorio nas put autobusom Izvor: MONDO

Koliko je u Partizanu teška finansijska situacija, najbolje govori podatak da je ekipa na duel sa Splitom otputovala autobusom.

Na igračima ipak nije bilo tragova umora i oni su takoreći rutinski došli do bodova na Gripama - 70:60 uz ravnomjerno raspoređen teret, za skor 10-1 u NLB ligi.

''Split je uvijek bio težak teren. Napravili su dobru ekipu, skup stranaca i domaćih igrača, talentovanih i uspješnih. Bili su maksimalno angažovani, očekivali su da smo potrošeni igranjem u Evroligi. Poslije dugo vremena ponovo smo putovali autobusom, a ne čarter letom i tih deset sati putovanja se zaista osjete. Momci su igrali preko velikog umora i pokazali izvanredan karakter", konstatovao je trener ekipe Duško Vujošević.

On smatra da igra nije bila sjajna i da je bilo "momenata za analizu".

"Ulazili smo u probleme kada su oni igrali sa dvojicom krilnih centara, u napadu nismo koristili njihovu nižu postavu. Činjenica je da je veoma teško dobiti Split na njegovom terenu i kada ste najsvežiji. Takođe, osjetilo se odsustvo Rakočevića zbog povrede".

Partizan u četvrtak očekuje gostovanje Realu u okviru Evrolige, zatim dočekuje Cibonu, pa opet ide na evrogostovanje Armani Džinsu, da bi ciklus završio utakmicom sa Bosnom u Sarajevu.

"Očekuje nas dosta teških utakmica. Treba braniti prvo mjesto u Jadranskoj ligi, ali prije svega obezbijediti plasman na Fajnal for. Još jednom čestitam Splitu na dobroj utakmici i korektnoj borbi. Publika je navijala, ali je bila izuzetno korektna i drago mi je što na ovim prostorima, u takvoj atmosferi, ova djeca ponovo igraju'', zaključio je Vujošević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC