• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Pešić hvali, Petrović žali

"Raduje me što smo jureći rezultat imali šut za dva poena 60 odsto, 17 asistencija i samo 11 izgubljenih lopti", izjavio Svetislav Pešić.

 NLB: Pešić hvali, Petrović žali Izvor: MONDO

Bilo je veoma teško, ali Crvena zvezda je novom pobjedom popravila skor u NLB ligi na 9-2 i održala korak sa vodećim Partizanom.

Zadar je vodio većim dijelom utakmice, Zvezda je ipak slavila rezultatom 89:79. Trener crveno-bijelih Svetislav Pešić konstatovao je da je utakmica "laka za analizu, zato što je bila teška na terenu".

"Zadar je odlična napadačka ekipa, koja se lijepo pripremila za meč sa nama. Odigrali smo slabu odbranu u prvom poluvremenu, ali je u drugom bilo mnogo bolje, imali smo timski pristup i sveli ih na zaista mali broj poena. Imali smo šut za dva poena 60 odsto, 17 asistencija i samo 11 izgubljenih lopti. Raduje me što smo takvu statistiku ostvarili jureći vođstvo protivnika".

Pešić je posebno apostrofirao Vladimira Štimca i Elmedina Kikanovića, zbog odbrane koju su odigrali na neugodnom Gečevskom.

Strateg Zadra Aleksandar Petrović drugi put ove jeseni je bio na pragu pobjede u Pioniru, ali je poslije Partizana doživio poraz i od Zvezde.

"Igrali smo dobro 33-34 minuta, ispoštovali sve što smo se dogovorili, a onda je Dejan Ivanov pomislio da je on taj koji treba da riješi utakmicu. Napravio je nekoliko grešaka, do tada odlični Hrvoje Perić počeo je da šutira preko ruku Robertsa i tu smo izgubili".

Petrović je upitan da prokomentariše šta se događalo sa njegovom ekipom za vrijeme serije domaćina od 17:0.

"Prije mislim da smo mi poklonili Zvezdi pobjedu, nego da su nas nadigrali. Počeli smo da igramo nerezonski napad, oni su samo koristili naše greške".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC