• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pala četvrta trenerska "glava" u NBA

Poslije Pi Džej Karlesima (Oklahoma), Edija Džordana (Vašington) i Sema Mičela (Toronto), "korpu" je dobio i Rendi Vitmen u Minesoti.

 Pala četvrta trenerska "glava" u NBA Izvor: MONDO

NBA liga polako počinje da liči na fudbalsko prvenstvo Srbije - sezona ne traje ni mjesec i po dana, a već su četiri tima odlučila da smjene trenere sa kojima su počeli takmičenje.

Poslije Pi Džej Karlesima (Oklahoma), Edija Džordana (Vašington) i Sema Mičela (Toronto), "korpu" je dobio i Rendi Vitmen u Minesota Timbervulvsima.

Trofejni igrač, ali veoma neuspješni operativac Kevin Mekhejl (na slici), preseliće se na klupu iz kancelarije potpredsjednika kluba, dok će njegov dosadašnji posao obavljati generalni menadžer Džim Stek sa dvojicom asistenata.

Minesota je već sada praktično ispala iz kruga kandidata za plasman u plej-of, s obzirom na skor 4-15 i kvalitet koji posjeduje. Mekhejl ipak ne misli tako.

"Momci su odigrali tek 19 utakmica i djeluju ubijeno. Ali do kraja sezone su preostale još 63 utakmice, što znači da nije trenutak da se tako ponašaju. Ima dosta vremena da se stvari preokrenu".

Rendi Vitmen je stigao među Vulvse januara 2007. godine, kada je vlasnik kluba Glen Tejlor odlučio da uruči otkaz Dvejnu Kejsiju (Aleksandar Džikić tada je bio jedan od pomoćnih trenera).

U tom trenutku je Minesota imala skor 20-20, ljeta 2007. "trejdovala" je Kevina Garneta u Boston i sezonu koja je uslijedila završila sa 22 pobjede i 60 poraza. Ekipa je u prvim mečevima nove sezone bila konkurentna, ali su stvari brzo krenule nizbrdo, pa su poslednja dva meča izgubili sa ukupno 52 poena razlike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC