• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gordić možda ide u TAU, ali Radonjić ostaje

Trener Budućnosti Dejan Radonjić nije podnio ostavku, on i dalje trenira ekipu. O prelasku Gordića u TAU Keramiku niko ništa ne zna.

 Gordić možda ide u TAU, ali Radonjić ostaje Izvor: MONDO

Nemanja Gordić poslednjih dana je u centru pažnje košarkaške javnosti u glavnom gradu Crne Gore – za njegove usluge navodno je zaiteresovana TAU Keramika.

Priču o prelasku kapitena Budućnosti m:tel u španski tim posebno je podgrijalo prisustvo vlasnika agencije Beobasket Miodraga Ražnatovića, na meču između Budućnosti i vršačkog Hemofarma.

"Ne znam da li je klub zvanično nešto dobio, ali ja ništa nisam potpisao. Imam ugovor do kraja ove i još dvije sezone. Kapiten sam ekipe i to je obaveza više za mene. Jedino o čemu razmišljam u ovom trenutku je utakmica koja nas očekuje u subotu protiv FMP-a, želim da je što bolje odigramo i da nastavimo sa serijom pobjeda u NLB ligi", rekao je Gordić, a prenose "Vijesti".

Prema pisanju beogradskih medija prelazak talentovanog pleja u redove španskog šampiona je gotova stvar, a da je nezadovoljan time, trener podgoričkog tima Dejan Radonjić, navodno podnio ostavku.

"Nemam pojma o čemu se radi. Mi smo imali trening, imaćemo i narednog dana. Normalno se pripremamo za utakmicu protiv FMP-a", bio je kratak strateg Podgoričana, demantujući da je podnio ostavku.

Sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović takođe je demantovao da je Gordić bilo šta potpisao, odnosno da je njegov prelazak u Vitoriju izvjestan.

"U klub nije zvanično stigla nikakva ponuda. Ako stigne, analiziraćemo je blagovremeno i donijeti odluku u interesu svih. Gordić ima sa nama ugovor na još dvije i po godine. Te priče o odlasku jednog pa drugog igrača iz našeg kluba prate nas već izvjesno vrijeme", istakao je Pajović.

Ako je suditi po izjavama svih koji bi morali da budu uključeni u prelazak Gordića u TAU, izgleda da je u pitanju nečije tvrđenje pazara.

"Ne znam ništa o tome i zbog toga ne mogu da komentarišem", bilo je sve što je rekao Duško Ivanović, šef struke tima iz Vitorije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC