• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tripković: Dao bih koš!

Bek Partizana Uroš Tripković žali zbog propuštene šanse da se Real pobijedi na njegovom parketu.

 Tripković: Dao bih koš! Izvor: MONDO

On je izjavio da "ima osjećaj" da bi riješio utakmicu u korist svog tima, da je dodavanje Milenka Tepića stiglo do njega, umjesto što ga je presjekao Raul Lopez.

"Respektovali smo Real više nego što je zaslužio, zato smo i gubili 12 razlike na poluvremenu. U nastavku smo pronašli odgovor na njihovu tvrdu igru i bili na putu da ostvarimo najvažniju pobjedu sezone u Evroligi. Na kraju nam je sreća okrenula leđa. Osjećam da bih dao koš za pobjedu da sam dobio loptu, ali nadam se da i poslije ovog poraza možemo da prođemo u Top 16".

Duško Vujošević takođe je konstatovao da je u prvom poluvremenu Partizan igrao sa previše straha.

"U druge dve četvrtine smo pokazali puno više karaktera i kvaliteta. Međutim, napravili smo nekoliko grešaka u samoj završnici, kada se te greške najviše plaćaju i primili Tomasov šut sa velike udaljenosti. Nije trebalo da ga ostavimo otvorenog, iako je bio na osam metara od koša", rekao je strateg crno-bijelih.

Vujošević je pokušao da izvuče pozitivne stvari iz činjenice da je Partizan tri od četiri poraza u Evropi (Efes, CSKA, Real) doživio minimalnom razlikom.

"Nedostaje nam iskustva u samoj završnici i gledano tako, ne možemo biti presrećni. Sa druge strane, ranije smo gubili utakmice i sa jačim timovima i sa mnogo većom razlikom. Ove sezone nas niko nije nadigrao. Moramo zadržati volju i vjerovati da će nam se svi ti porazi sa jednim poenom razlike vratiti i da ćemo dostojno reprezentovati Partizan i srpsku košarku u drugom krugu Evrolige".

Mladi Marko Tomas, koji je sjajnim pogotkom izvukao Real iz velikih problema, rekao je da ga nije bilo strah da šutne pri rezultatu 67:65 za crno-bijele.

"Partizan je sjajno šutirao. U jednom trenutku mi je izgledalo da pogađaju samo trojke i slobodna bacanja. Nisam se plašio posljednjeg šuta jer sam bio potpuno sam. Šut je bio logična odluka u tom trenutku i veoma sam srećan što sam pogodio".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC