• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Cibonin "bokser" Maršal MVP kola

Cibonin "bokser" Roul Maršal najkorisniji je igrač Evrolige u 7. kolu.

 EL: Cibonin "bokser" Maršal MVP kola  Izvor: MONDO

Amerikanac je bio najzaslužiniji za pobjedu Zagrepčana nad Le Manom (89:70), upisavši 21 poen (šut za dva 5/5, šut za tri 2/3), uz pet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte za ukupan indeks 34.

Maršal, očigledno odmoran zbog neigranja NLB lige, zbog tromjesečne suspenzije koju je dobio poslije sukoba sa Sinišom Štembergerom, ozbiljno se posvetio partijama u Evroligi, čime je doveo Cibonu na korak od Top 16 faze.

U petorci kola našli su se i Kaja Peker iz Efes Pilsena sa indeksom 31 (19 poena u pobjedi nad Armani Džinsom), Andre Hatson iz Lotomatike (indeks 30), Žalgirisov igrač Mantas Kalnietis (29), ali i kvartet sa 28 indeksnih poena, koji predvodi košarkaš Partizana Uroš Tripković.

Osim igrača crno-belih, koji je upisao 22 poena (šut za tri 6/8), uz tri skoka i četiri asistencije na meču protiv Reala, isti učinak imali su i Majk Batist (PAO), David Andersen (Barselona) i D'or Fišer iz Makabija.

Fišer je ujedno i najbolji igrač Evrolige poslije sedam kola, vodeći na listi strelaca je Igor Rakočević, srpski reprezentativac iz redova Taukeramike, sa 18 poena prosječno na meču, dok je prvi na listi blokera Stifon Lazmi iz Partizana, sa ukupno 14 "banana" na sedam mečeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC