• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kešelj za MONDO: Nema velikih planova

"Idemo utakmicu po utakmicu. Ambicija Zvezde je da pobijedi svaki put kada izađe na teren", poručio je Marko Kešelj poslije pobjede nad Zagrebom.

 Kešelj za MONDO: Nema velikih planova Izvor: MONDO

Utakmica u Zagrebu za Marka Kešelja je počela sa dvije lične greške.

Isprva mu se učinilo da to neće biti njegova subota, ali ubrzo su uslijedile dvije od ukupno četiri trojke i talentovani krilni igrač poveo je Crvenu zvezdu do trijumfa nad popularnim "mravima" 84:80, ukupno desetog u NLB ligi uz dva poraza.

"Ne očajavam poslije loših partija, ali isto tako ne poletim kada odigram dobro", nije želio da priča o svojih 23 poena (samo jedan promašaj), osam skokova, četiri ukradene lopte i indeksu korisnosti 33.

"Znali smo da je Zagreb opasan kada igra na svom terenu, tamo su se provukli Cibona, Partizan, Budućnost... Trener Pešić nas je od početka priprema za ovu utakmicu pozivao da budemo oprezni i da samo tako možemo da dođemo do pobjede. Poslušali smo ga i uz malo sreće dobili još jedan u nizu teških mečeva", rekao je Kešelj za MONDO.

Raspored u dogledno vrijeme neće postati ništa lakši. U utorak protiv Turova u Evrokupu, zatim u Pionir stižu Budućnost i FMP. To su tri ozbiljna protivnika u rasponu od sedam dana, kako opstati pri vrhu dvije tabele?

"Od početka sezone se trudimo da ne pravimo velike planove, nego da idemo utakmicu po utakmicu. Ambicija Zvezde je da pobijedi svaki put kada izađe na teren. Zahvaljujući atmosferi koju imamo, zahvaljujući radu, požrtvovanju i odnosu prema treningu, za sada guramo dobro".

Do daljeg ste ostali bez pomoći Marka Marinovića?

"Malina je najvažniji šraf u našoj igri. Nažalost, povrijedio se u prvim minutima jutarnjeg treninga pred put u Zagreb, neće ga biti neko vrijeme, ali koga nema bez njega se mora. Izuzetan je strijelac, nedostajaće nam njegovi poeni i iskustvo, naročito u egal završnicama".

Jednu takvu ste upravo riješili u svoju korist?

"Naravno, gledaćemo da tako nastavimo. Prvi je na redu Turov, tom pobjedom bismo praktično osigurali plasman u drugu fazu Evrokupa. Prije početka takmičenja smo računali da su nam potrebne sve tri pobjede kod kuće i jedna u gostima. Pošto smo već izgubili od Šarlroa, bitno je da u Poljskoj nadoknadimo propušteno", zaključio je Marko Kešelj.

(I. B. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC