• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tripković: Biće dosta i 50 odsto!

Uroš Tripković je, izgleda, ušao u top formu. Realu je dao šest trojki iz osam pokušaja, Ciboni osam iz devet.

 Tripković: Biće dosta i 50 odsto! Izvor: MONDO

U srijedu je na programu veoma važan okršaj sa Armani Džinsom u Milanu...

"Nemoguće je na svakoj utakmici šutirati trojke 90 odsto. Mislim da bi i 50 odsto bilo odlično. Trudiću se da i dalje pomažem ekipi da pobjeđuje. Znali smo da nas sa Cibonom čeka težak zadatak, tako smo se i pripremili, dali sve od sebe i odigrali dobru utakmicu. Slijede nam tri uzastopna gostovanja, na koja idemo sa velikim samopouzdanjem", rekao je najbolji igrač derbi meča 12. kola NLB lige.

Duško Vujošević je dao na značaju pobjedi svog tima (69:56) tako što je pohvalno govorio o Ciboni, kao klubu koji ima budžet od četiri miliona evra ("samo Prkačin 500.000") i koji ta ulaganja pravda uspjesima u Evroligi.

"Na svakoj poziciji imaju po dvojicu kvalitetnih igrača, trener Velimir Perasović je veliki radnik, koji ne trpi nedisciplinu. Prije utakmice su me neki opravdano pitali da li ćemo poslije poraza od Reala imati snage. Uvijek je lakše prikupiti energiju poslije pobjede, ali momci koje treniram su selektirani i na osnovu karaktera koji posjeduju i oni nemaju problema sa motivacijom. Troše energiju i talenat kao da su besmrtni".

Strateg Cibone Velimir Perasović istakao je da su crno-bijeli bili "dominantni od prvog minuta".

"Nijednog momenta u napadu nismo igrali tečno kako smo priželjkivali. Partizan je odlučio utakmicu čvrstom odbranom i dominantnim skokom. Mi i kada bismo nešto odbranili, nedostajao je napad".

Zagrepčani zbog suspenzije ne mogu da računaju na Roula Maršala u NLB ligi, već on nastupa samo u evropskom takmičenju.

"On je vrlo bitan igrač, naročito kada ekipa ima problema kao mi na ovoj utakmici. Sposoban je da sam iskreira poene kada ostalima ne ide, međutim, nije igrao i ne bih ovom prilikom puno pričao o njemu".

Dok se Cibona nalazi jednom nogom u Top 16 fazi Evrolige, Partizanu tek predstoje ključni okršaji. U Milanu će igrati sa timom koji je u pretprošlom kolu uspio da sruši i evropskog prvaka CSKA i imaće apsolutni imperativ pobjede.

"Jako su podigli formu. Mi ćemo negdje sigurno naići na tanak led, ali vjerujem da će ekipa dati maksimum na planu borbe i nesebičnosti, pa ćemo vidjeti za šta će to da bude dovoljno", zaključio je konferenciju za novinare Duško Vujošević.

(I. B - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC