• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi sajt - Partizanov prozor u svijet

Šampion Srbije i Jadranske lige u četvrtak je promovisao nedavno lansiranu, novu verziju klupskog internet sajta (www.kkpartizan.rs).

 Novi sajt - Partizanov prozor u svijet Izvor: MONDO

Za novi sajt KK Partizan rečeno je da će ubuduće predstavljati Partizanov "prozor u svijet".

Sajt je najavljen i kao mejsto na kojem će navijači, predstavnici medija i svi zainteresovani moći da zadovolje svoje potrebe, kada je u pitanju informisanost o svakodnevnim aktivnostima crno-bijelih košarkaša i kluba uopšte.

"Drago nam je što će i ljudi van Srbije sada moći da dođu do informacija koje im inače ne bi bile dostupne. Jako smo zadovoljni novim sajtom i mislimo da je Partizan zaslužio ovako nešto", rekao je direktor crno-bijelih Mlađan Šilobad.

Sajt je napravljen u saradnji veb dizajn studija "Persija Net" i agencije "Divoušn plus". Sadrži najnovije vijesti, statistiku, rezultate, istorijat kluba, galeriju fotografija, muzički dio, sekciju za navijače, onlajn prodavnicu suvenira i sportske opreme (isključivo) KK Partizana...

"Realizovali smo projekat za kratko vrijeme, nešto više od dva mjeseca. Mislimo da je sajt urađen po svjetskim kriterijumima i da je ispred većine sportskih sajtova kod nas i šire. Funkcionalan je i lako pregledan, uz mnoštvo multimedijalnih sadržaja", objasnio je Božidar Davidović iz studija "Persija net".

Milan Ćirilović, koji ispred agencije "Divoušn plus" radi na kreiranju imidža kluba, obećao je da će sajt biti redovno ažuriran i napomenuo da je na novu veb stranicu prebačena kompletna arhiva sa dosadašnjeg klupskog sajta.

"Od načina na koji je proslavljena posljednja titula, preko predstavljanja tima na Kalemegdanu, trudimo se da Partizanu damo malo 'šminke'. Na red je došao sajt, za koji ćemo se truditi da bude živ 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji".

U planu je izrada sekcije posvećene legendama Partizana i njegovim NBA igračima, biće i video materijala, a u perspektivi su mogući i direktni prenosi pojedinih utakmica.

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC