• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Partizan sa oprezom stiže u Sarajevo

Šampion Srbije Partizan će u 13. kolu NLB lige, u subotu od 17 časova, gostovati ekipi Bosneu Sarajevu.

 NLB: Partizan sa oprezom stiže u Sarajevo Izvor: MONDO

Domaći tim, koji je do sada u regionalnom takmičenju ostvario skor 5-7, predvodi Vlada Vukoičić, koji odlično poznaje crno-bele. Mladi stručnjak tvrdi da je Partizan apsolutni favorit u tom meču, ali da će bez obzira na to, njegova ekipa pokušati da iznenadi Beograđane "iz drugog plana".

"Naravno da je suvišno trošiti ijreči o rivalu. Partizan je apsolutni favoriti i nama pripada uloga autsajdera. Ne, u smislu da smo unaprijed osuđeni na poraz, nego želimo da iz drugog plana pokušamo da napravimo iznenađenje. Posebno smo inspirisani pred domaćim navijačima i pokušaćemo da stignemo do pobjede. Motiva neće nedostajati ni gostima, jer su željni novih bodova, a da je tako pokazuje njihov skor u dosadašnjem dijelu lige", istakao je Vukoičić.

Cio tim Bosne imaće posebne zadatke, a najteži posao očekuje visoke igrače, jer je Partizan, već duže vrijeme, najjači na centarskim linijama.

"Znam da će biti vrlo težak meč, ali se pripremamo kao za svaki drugi. Protivnik je vrlo snažan, možda i najbolji u NLB ligi, ali i mi imamo svoje adute i pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćeg parketa", rekao je Emir Zimić, mladi centar Bosne.

Na drugoj strani čuvar šampionskog prstena maksimalno je koncentrisan na gostovanje Bosni, odmah zatim i Krki sa ciljem da zabilježi nove tijumfe i kalendarsku godinu završi kao najuspešnija ekipa NLB lige.

"Izuzetno su opasni na domaćem terenu, jedna su od ekipa u NLB ligi koja je najbolje ispraćena od strane publike. Skenderija je uvijek neugodan teren. Osim publike, imaju i sjajne pojedince. Đorđevića i Ivanovića jako dobro poznajem, igrao sam sa njima u Vojvodini. Ivanović se poslije lakše povrede vraća u tim, a upravo je on u dosadašnjem dijelu sezone bio najopasniji", izjavio je Strahinja Milošević, krilni igrač Partizana pred polazak u Sarajevo u petak.

Crno-beli tvrde da je prednost Bosne što su u usponu forme, ali i što odmorniji dočekuju subotnji duel.

"Poslednji meč su igrali u petak protiv Krke, tako da su imali mnogo više vremena za pripremu od nas. Svakako su i odmorniji, jer smo mi vezali putovanja u Madrid i Milano, samo smo između imali Cibonu kod kuće. Međutim, poslije poraza u Italiji u Evroligi imamo važnu obavezu da slavimo nad Bosnom, ne smijemo da vezujemo neuspjehe. U Milanu nam bukvalno ništa nije polazilo za rukom, pa se nadam da u Sarajevu neće biti tako", izjavio je Milošević, čiji će se tim u kompeltnom sastavu suprotstaviti Bosni.

PAROVI 13. KOLA

SUBOTA

Zvezda - Budućnost (16.00, TV Fox)
Split - Hemofarm (16.00, HRT 2)
Bosna - Partiozan (17.00)
FMP - Krka (18.00)
Olimpija - Zagreb (20.00)
Vojvodina - Zadar (20.15, RTV Vojvodina)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC