• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić ljut: "Miševi" nisu bivša uprava

Trener Crvene zvezde "opekao" se zbog jedne od izjava.

 Pešić ljut: "Miševi" nisu bivša uprava Izvor: MONDO

Svetislav Pešić je po dolasku na klupu Crvene zvezde unio dosta svježine u komunikaciju sa medijima, ali se u subotu prvi put "opekao" zbog jedne od svojih nekonvencionalnih izjava.

Na pitanje kada će Tadija Dragićević u potpunosti sanirati povredu koljena i priključiti se timu, dao je širi odgovor i između ostalog rekao da povreda nije sanirana na vrijeme, pošto Zvezda tokom ljeta nije imala gazdu, pa su onda "miševi vodili kolo".

U jednim novinama osvanuo je naslov "Miševi iz bivše uprave uništili Dragićevića" i u tekstu konstatacija da je "Pešić optužio članove bivšeg Zvezdinog rukovodstva da su svojim pogrešnim odlukama ugrozili karijeru kapitena i najboljeg igrača tima sa Malog Kalemegdana".

Pešić je na konferenciji za novinare poslije pobjede nad ekipom Budućnosti (70:63) dozvolio mogućnost da ponekad "pomješa piroćanski i neke druge jezike", ali da ipak može da garantuje kako nije izjavio to što mu je pripisano.

"Nikada nisam rekao ništa loše o bivšoj upravi Crvene zvezde. Ne poznajem te ljude, ali uvijek sam imao respekt prema svim sportskim radnicima, koji su ulagali trud i radili za dobrobit sporta", rekao je Pešić smireno, ali sa primetnom dozom ogorčenosti.

Potom se oraspoložio i u komentaru utakmice rekao da je Budućnost igrala odbranu "na ivici faula", zamolivši prisutne predstavnike medija da ne objave kako je imao pritužbi na suđenje.

"Igrali su na granici faula, ali to nisu bili faulovi. Od sudija tražim samo da sude ono što jeste. Ne volim da mi poklanjaju, a naravno da ne volim ni kada mi oduzimaju. Isto tako bih želio da novinari prenose samo ono što sam zaista izgovorio", zaključio je šef struke crveno-bijelih.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC