• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nju Džersijev Kinez tri godine stariji?

Lokalni magazin predstavio dokaze da je košarkaš Netsa Ji Đijanlijan tri godine stariji nego što piše u njegovim dokumentima.

 Nju Džersijev Kinez tri godine stariji? Izvor: MONDO

Kineski list "Sport ilustrejtid" objavio je školske fotografije i identifikacionu karticu NBA košarkaša Ji Đijanlijana, navodeći da je on jedan od mnogih sportista iz te zemlje koji se predstavljaju mlađima nego što jesu.

Ji igra za Nju Džersi Netse, a kineski mediji dugo već navode da je stariji nego što njegova dokumenta pokazuju. Sekretarijat za sport ove zemlje nedavno je objavio da je pronašao 36 igrača koji su možda falsifikovali lične isprave.

"Sports ilustrejtid" u kineskom izdanju objavio je registraciju igrača dok je nastupao za srednju školu u svom rodnom gradu, na kojoj se vidi da je Ji rođen 1984. godine.

Zvanična košarkaška dokumenta navode da je njegov rođendan 23. oktobar 1987. godine, što je svakako uticalo da ga Milvoki Baksi uzmu kao šestog "pika" na prošlogodišnjem draftu.

Ji je uveijk odbijao da govori o svojim godinama, a mogao bi da se nađe na udaru medija već u ponedeljak uveče, kada Nju Džersi bude igrao protiv Hjustona.

(Beta-AP/Rojters, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC