• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurović ne preuzima Zadar

Srpski trener Vlade Đurović neće po drugi put u karijeri sjesti na klupu jadranskog ligaša Zadra.

 Đurović ne preuzima Zadar Izvor: MONDO

Zadar je uručio otkaz Aleksandru Petrovića poslije poraza od Vojvodine u Novom Sadu, a pošto su propali pregovori sa Draženom Anzulovićem, ekipu je na gostovanju u Splitu vodio Petrovićev asistent Denis Pleslić.

Anzulović, trener belgijske Šarlroe, bio je spreman da preuzme tim, ali nije dobio podršku kompletnog klupskog rukovodstva, u prvom redu direktora Đuzepea Đerđe.

Kako prenose hrvatski mediji, Đurović i Zadrani smatraju da je "još rano za srpskog trenera na klupi hrvatskog kluba", pa kontakata trenera koji vodi valjevski Metalac u Svislajon ligi Srbije i popularnog dalmatinskog kluba faktički nije ni bilo.

Đurović je kazao da ima posao i da mu je u Valjevu dobro, pa je Zadranima preporučio da angažuju nekog od slobodnih hrvatskih trenera, pominjući Jasmina Repešu, koji je nedavno napustio rimsku Lotomatiku ili Slobodana Subotića, doskorašnjeg trenera Splita.

Šezdesetogodišnji Đurović je 1986. sa Zadranima osvojio prvenstvo Jugoslavije, pobijedivši favorizovanu Cibonu u finalu plej-ofa, a radio je još u Slobodi iz Tuzle, Šibenki, Budućnosti, Crvenoj zvezdi, u Grčkoj, Francuskoj, Belgiji, Bugarskoj, Litvaniji i na Kipru.

Kao trener je dva puta osvajao prvenstvo bivše SFRJ, jednom prvenstvo Francuske, dok su ekipe koje je vodio po jednom pobjeđivale u kup takmičenjima Srbije, Kipra, Belgije i Grčke.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC