• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simons iz Makabija u Hemofarm?

Doskorašnji krilni igrač Makabija, Amerikanac Čester Simons (26 godina, 198 centimetara), mogao bi da postane član Hemofarma!

 Simons iz Makabija u Hemofarm? Izvor: MONDO

Iako će efikasni centar Vladan Vukosavljević pauzirati još pet-šest nedjelja zbog preloma stopala, Vrščani smatraju da pod košem imaju dovoljan kvalitet sa Marjanovićem, Mačvanom i Božovićem, pa su riješeni da se pojačaju na drugoj poziciji.

Simons je ovu sezonu počeo u taboru slavnog izraelskog kluba, ali je odigrao samo četiri utakmice u Evroligi i dobio otkaz. U prosjeku je bilježio 5,8 poena i 3,3 skoka za 18 minuta.

Diplomirao je na univerzitetu Vašington 2005. godine, a pošto nije izabran na draftu, početkom 2006. otisnuo se u Evropu. Igrao je prvo za PAOK, zatim kratko za Gran Kanariju, pa za Hapoel Galil Elion i Hapoel Holon, sa kojim je proletos osvojio titulu prvaka Izraela.

Partije koje je pružio u finalu plej-ofa preporučile su ga tadašnjem treneru Makabija Efiju Birenbojmu, međutim, ubrzo se u klub vratio Pini Geršon sa drugačijom koncepcijom i za Simonsa više nije bilo mjesta...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC