• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Olimpija "pukla" u Železniku

Olimpija nastavila je sa posrtanjima u NLB ligi, a FMP Železnik u velikom stilu započeo novu godinu, savladavši goste 82:70 u meču 15. kola.

 NLB: Olimpija "pukla" u Železniku  Izvor: MONDO

Oba tima sada se nalaze u sredini tabele sa po šest pobjeda i devet poraza, a identičan skor ostvarili su Bosna i Split.

Filip Čović predvodio je "pantere" sa 22 poena i pet asistencija, doduše, uz čak šest izgubljenih lopti. Dragan Labović takođe je impresionirao sa 20 koševa, šest skokova, po tri asistencije i ukradene lopte.

Najbolji učinak u gostujućem timu imali su centri Mirza Begić (15p) i bivši igrač Vojvodine Vladimir Golubović (13p), kojima se tek u finišu priključio plejmejker Sašo Ožbolt sa 14 poena.

FMP je krenuo furiozno i već u šestom minutu stigao do prve dvocifrene prednosti - 12:2. Dva minuta kasnije bilo je 20:4 i sasvim jasno da se "zmajčekima" ne piše dobro.

Olimpija se u nastavku prenula, u nekoliko navrata je uspjela da priđe na samo tri poena zaostatka (41:38, 61:58), ali su je "panteri" serijama od 7:0 i 11:0 vratili na početak. Poslije trojki raspoloženog Čovića i Branka Lazića u posljednjem minutu razlika je otišla i na "plus 15".

FMP će poslije dobre igre i pobjede u pozitivnoj atmosferi dočekati slavnu Pamesu, u okviru petog kola G grupe Evrokupa.

Iako su izgubili realne izglede za plasman u drugu fazu takmičenja, momci iz Železnika imaće priliku da se iskupe za neke ubjedljive poraze u prethodnim kolima...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC