• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević gleda ka Panioniosu, Pešić grmi

Parizan i Crvena zvezda su i u 2009. godini nastavili sa pobjedama u NLB ligi.

 Vujošević gleda ka Panioniosu, Pešić grmi Izvor: MONDO

Praznično raspoloženje je crno-bele "opustilo" u posljednjoj četvrtini, pa su slavili na gostovanju Heliosu "samo" 59:49.

U posljednjih deset minuta postigli su samo pet poena.

"S obzirom da je Helios promijenio trenera, bili su maksimalno angažovani, kako uvijek biva kada se tako nešto desi. Mi smo igrali veoma dobro 30 minuta, poslije toga smo pali i na njihove promjene odbrana nismo dobro reagovali. Takođe, nije bilo realno očekivati da razlika bude tolika", rekao je trener Partizana, Duško Vujošević.

Taktiziranje je u finišu bilo očekivano i neophodno, ali su se igrači Partizana previše opustili.

"Nas očekuje jako važna utakmica u srijedu, tako da smo gledali i da rasporedimo minutažu, međutim, u jednom momentu je razlika pala više nego što je u svim tim uslovima moglo da bude dopušteno. Imali smo previše izgubljenih lopti, ali i 30 minuta sjajne igre. Sve ekipe igraju maksimalno motivisano protiv Partizana i ne možemo ih dobiti nikako drugačije osim ako su svi maksimalno angažovani", zaključio je Duško Vujošević.

Zvezda se dugo mučila sa Krkom. I njene igrače je "držala" novogodišnja euforija, otpor gostiju počeli su da slamaju tek u trećoj četvrtini.

"Imali smo sreće, izvukli smo se i nekada ne znaš da li je ovakve utakmice bolje pobijediti ili izgubiti. Krku smo potcijenili i to više ne smijemo da ponavljamo. Publika je došla u velikom broju i oni, ako mi ovako nastavimo, neće dolaziti. Gosti su igrali pametno, dok smo mi igrali u talasima. Ovaj meč ćemo analizirati više nego bilo koji prethodni", nezadovoljan je bio trener crveno-belih, Svetislav Pešić.

Oba beogradska tima će naredne nedjelje biti na novim evropskim ispitima.

Zvezda u utorak dočekuje belgijski Šarlroa u petom kolu grupe F Evrokupa, a dan kasnije u Partizan će, takođe u "Pioniru", igrati protiv Panioniosa u devetom kolu grupe D Evrolige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC