• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Varda: Igrao bih za BiH!

Ratko Varda prihvatio bi poziv da nastupa za košarkašku reprezentaciju BiH!

 Varda: Igrao bih za BiH! Izvor: MONDO

Sjajni centar, koji se okušao i u NBA ligi igrajući za Detroit Pistonse i Vašington Vizardse, trenutno je bez angažmana nakon što je raskinuo ugovor sa litvanskim Žalgirisom.

"Bilo je ponuda, ali me nisu zadovoljile gledajući na moj košarkaški pedigre. Vjerujem da ću to uskoro riješiti i pronaći kvalitetan tim", rekao je Varda banjalučkom "Euroblicu".

Prema njegovim riječima, o navodnoj zainteresovanosti Košarkaškog saveza BiH, da pojača centarsku liniju u mečevima kvalifikacija za EP u Poljskoj čuo je od novinara, potvrdivši da bi prihvatio ponudu.

"Istina je da volim Srbiju, ali sam rođen u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Ne bi imao ništa protiv da nastupim, ako bude zvanične ponude. Ipak, najiskrenije mi je žao što nikad u karijeri nisam obukao dres ’orlova’ jer vjerujem da sam imao šta da pokažem".

Košarkaški put Vardu je nosio od beogradskog Partizana, preko Real Madrida, Menorke, Olimpije, turskog Bešiktaša, pa do Žalgirisa, ali kao posebno zanimljiv, Varda je podvukao period proveden u španskoj prestonici.

"Najbolje i najtužnije dane karijere proveo sam u Madridu. Real je najveći evropski klub i atmosfera na svakoj utakmici je fantastična. Bio je to i najtužniji period jer sam zaradio povredu koja me je spriječila da pokažem još više u kraljevskom timu".

Kad se otisnuo "preko bare", kao najimpresivniji momenat u karijeri, izdvojio je igranje sa legendarnim Majklom Džordanom u ekipi "čarobnjaka".

"Tu priču, da sam igrao sa Džordanom, s ponosom ću da pričam svojim unucima"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC