• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Minić odlazi zbog Kamingsa?

Vojvodina je iznenadila javnost dovođenjem Vontiga Kamingsa, ali mediji prenose da bi Novosađani zbog tog transfera mogli da ostanu bez trenera.

 Minić odlazi zbog Kamingsa?  Izvor: MONDO

Naime, "Sportski žurnal" je prenio da je Minić poslije dogvora kluba sa Kamingsom zatražio raskid ugovora sa "lalama", a igračima je saopštio da je ta odluka donijeta zbog "neslaganja sa razmišljanjima uprave".

Naime, beogradski sportski dnevnik prenosi, pozivajući se na izvore bliske novosadskom klubu, da je Kamingsov angažman napravljen mimo Minićeve volje.

Stručnjak na klupi Vojvodine izričito je bio protiv dovođenja Amerikanca, argumentujući to činjenicom da je Kamings van forme, kao i da bi njegov dolazak poremetio harmoniju tima koja je, teškom mukom, uspostavljena.

Rukovodstvo novosadskog tima sada će se naći na ozbiljnom testu u pokušaju da ubijedi Minića da povuče ostavku, ali i da angažuje Kamingsa, koji bi mogao da debituje za novi klub već u subotu, kada FMP Železnik gostuje u Novom Sadu.

Milan Minić preuzeo je Vojvodinu krajem novembra, poslije odlaska Zorana Sretenovića i za kratko vrijeme podigao tim "na noge" i pomogao mu da pobjegne sa začelja tabele NLB lige.

(MONDO, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC