• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA 13: Igokei derbi protiv Borca

Igokea Partizan u derbiju 13. kola "Lige 13" savladao Borac Nektar 86:62 i ostao lider na tabeli šampionata BiH.

 LIGA 13: Igokei derbi protiv Borca Izvor: MONDO

Ni "D" od derbija u banjalučkom "Boriku". Gostujući tim je već u prvoj četvrtini došao do prednosti 9:0 i ekipa Borca, koja je prije tri dana osvojila Kup RS, nije uspjela ozbiljnije da ugrozi Aleksandrovčane.

U prvoj četvrtini tim Dragana Bajića, koji je ostvario 11 uzastopnu pobjedu je dominirao prije svega u odbrani tako da je Borac prve poene postigao nakon pet minuta igre i to sa linije slobodnih bacanja preko Garme.

U prvom kvartalu gosti su postigli 19, a Borac 9 poena od čega sedam sa linije slobodnih bacanja.

Ista priča i u drugoj četvrtini već broj kvalitetnih igrača te konstantno dobra igra u odbrani gostima iz Aleksandrovca donose "plus 11" na poluvremenu 42:31.

I kada je publika, koja je solidno ispunila dvoranu "Borik", u nastavku očekivala da igrači domaćeg tima pokažu zube desilo se suprotno, gosti odlaze na 24 poena viška (62:38) dva i po minuta prije kraja. Do kraja Igokea je rutinski sačuvala prednost i sasvim zasluženo slavila.

Trener gostiju Dragan Bajić bio je prezadovolja poslije meča.
"Možda ni mi nismo očekivali ovako laganu pobjedu. Spremali smo se za ovaj meč , gledali smo Borčeve utakmice i dobro ih izanalizirali. Super smo odigrali u odbrani", rekao je poslije meča trener Igokee, koji još nije izgubio utakmicu otkako je naslijedio Predraga Badnjarevića nakon drugog kola i poraza od Sloboda Dite.

Vidno razočaran bio je šef stručnog štaba Borca Miloš Pejić.
"Ni sa jednim segmentom igre nisam bio zadovoljan. Ništa što smo se dogovorili nismo odigrali. Apsolutno najlošija partije mog tima ove sezone i ne znam koji je razlog ovako loše igre", rekao je poslije meča trener "pivara".
.
U pobjedničkom timu tri igrača imali su dvocifren učinak. Najbolji je bio Vladimir Vuksanović sa 25, njemu uz rame Keni Tejlor sa 19 i Marko Đerasimović sa 14 pogodaka.

Kod pivara istakli su se Joško Garma 14, Omari Peterkin 13 i Donta Ričardson sa 11 koševa.

U drugom meču koji je odigran u ponedeljak Zrinjski je bio ubjedljiv protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada 107:68. U ostalim mečevima koji su odigrani ranije Sloboda Dita-Hercegovac 108:72, Vitez-Grude 81:75. Posušje i Slavija igraju u utorak. U ovom kolu slobodan je bio Široki, dok je meč Leotar-Novi Grad registrovan 20:0 za Leotar, pošto su gosti odustali od takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC