• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ledara u Pioniru za vječite?

Ukoliko u najkraćem roku ne izmire dugove prema SRC Tašmajdan, košarkaši Partizana i Crvene zvezde mogli bi da igraju u ledenoj dvorani Pionir.

 Ledara u Pioniru za vječite? Izvor: MONDO

Sportsko rekreativni centar Tašmajdan obavijestio je košarkaške, hokejaške i klizačke klubove, korisnike hale Pionir i Ledene dvorane, da će im isporuku toplotne energije smanjiti na minimum.

U saopštenju se navodi da je rukovodstvo SRC Tašmajdan u utorak obavijestilo košarkaške klubove Partizan i Crvenu zvezdu i ostale korisnike hale Pionir i Ledene dvorane o novim mjerama, jer zbog višemilionskih dugovanja klubova SRC nije u mogućnosti da izmiri svoje obaveze prema gradskim komunalnim preduzećima i svojim redovnim dobavljačima.

"Kada bi samo KK Crvena zvezda, čije je trenutno zaduženje prema SRC Tašmajdan oko 100 hiljada evra, i KK Partizan koji duguje nešto manje, izmirili svoje obaveze, SRC bi momentalno mogao da reguliše svoja dugovanja prema javnim komunalnim preduzećima i ponovo uspostavi normalan režim rada", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je SRC Tašmajdan "nebrojano puta iskazao spremnost da izađe u susret svim sportskim kolektivima" (odloženo plaćanje i povlašćena cijena korišćenja Pionira), ali da je zbog dugogodišnjeg neplaćanja obaveza, prije svih košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana dovedeno u pitanje normalno funkcionisanje.

Dodaje se da, iako su donijete sudske odluke o obavezi klubova da isplate dugovanja, nova dugovanja su se još uvećala.

"SRC Tašmajdan je i dalje spreman na dogovor i kompromis, ali zahtijeva čvrste garancije da će dugovanja klubova biti isplaćena, kako bi se obezbijedio nesmetan rad svih kapaciteta i ubuduće ostvarila obostrana uspješna saradnja sa korisnicima", navodi se u saopštenju.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC