• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pionir hladan, Arena otvorena za "vječite"

Da li će "vječiti rivali" morati da igraju evropske utakmice u jaknama u "Pioniru" ili postoji neka mogućnost da se ugoste u Areni?

 Pionir hladan, Arena otvorena za "vječite" Izvor: MONDO

Problemi sa grijanjem u hali "Pionir" ili košarkaškom hramu Patizana i Crvene zvezde otvorili su mogućnost da "vječiti" igraju evropske utakmice u Areni.

Više puta do sada pomenuta je ideja da crno i crveno-bijeli odigraju poneku evropsku utakmicu u najvećoj dvorani u ovom dijelu Evrope, ali je to, za sada, ostalo samo na ideji. Najveći problem u opštoj besparici je zakup Arene - samo za jedan dan treba platiti 25.000 evra.

Novac koji je za najpopularnije košarkaške klubove u Srbiji mislena utakmica. Jer, u tom slučaju treba platiti minimum 50.000 evra zbog treninga, kako domaćih ekipa tako i njihovih rivala.

U Areni je MONDU rečeno da je Grad Beograd vlasnik tog objekta i da od gradskih čelnika treba da dođe konačan odgovor. Gradski Sekretarijat za sport je u kontaktu sa klubovima, postoji neka priča, ali za sada nema povratne informacije, kažu u Areni.

Termini za odigravanje utakmica ne bi trebalo da bude problem, jer je Arena zauzeta samo u prvoj polovini februara (teniski mečevi u Federejšn kupu, koncert Enia Morikonea), a u drugoj polovini zauzet je samo 25. februar kada će biti koncert Pussycat Dolls.

Sportsko-rekreativni centar Tašmajdan obavjestio je košarkaške, hokejaške i klizačke klubove, korisnike hale "Pionir" i Ledene dvorane, da će im isporuku toplotne energije smanjiti na minimum.

Gradski sekretar za sport Igor Miklja izjavio je, međutim, da kriza na relaciji SRC Tašmajdan - "vječiti rivali", neće ugroziti odigravanje njihovih utakmica u dvorani "Pionir".

"Utakmice Partizana i Crvene zvezde nisu pod znakom pitanja i one će biti odigrane u 'Pioniru'. Novonastala situacija prouzrokovana je nagomilanim dugovima klubova prema SRC Tašmajdan, ali i kašnjenjem budžeta i gasnom krizom", izjavio je Miklja, uvjeravajući da će biti pronađeno rješenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC