• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opačić: Pamesa u Areni 3. marta?

Košarkaški klub Crvena zvezda želi da uveliča rođendan Sportskog društva evropskom utakmicom u Beogradskoj areni.

 Opačić: Pamesa u Areni 3. marta? Izvor: MONDO

Zamisao da Crvena zvezda odigra u Beogradskoj areni jednu od utakmica druge faze Evrokupa nalazi se na korak od realizacije. Taj korak, doduše, nije mali.

Generalni menadžer crveno-belih Milan Opačić izjavio je u četvrtak da to zavisi od raspoloženja ostalih učesnika grupe K da Zvezda i Pamesa zamjene domaćinstva.

Na Malom Kalemegdanu čekaju saglasnost španskog kluba da Zvezdu dočeka 27. januara, u okviru prvog kola, a da 3. marta gostuje u Beogradu, umjesto da bude obrnuto. Promjenu u rasporedu takmičenja takođe bi morali da "aminuju" Hemofarm i Azovmaš.

"Pokušavamo da zamijenimo domaćinstvo sa Pamesom, tako da se utakmica u Beogradu igra 3. marta. Pošto je 4. marta rođendan Sportskog društva Crvena zvezda, to bi bila prilika da u Areni napravimo pravi spektakl. U najkraćem roku očekujemo odgovor ostalih klubova iz naše grupe", rekao je Opačić.

Po slovu aktuelnog rasporeda, Zvezda kod kuće igra sa Pamesom 27. januara, sa Hemofarmom 24. februara i sa Azovmašom 10. marta.

"Do 27. januara je suviše kratko vrijeme da bismo organizovali utakmicu u Areni, dok preostala dva termina nisu slobodna", objasnio je generalni menadžer Zvezde.

Meč sa Pamesom svakako je najatraktivniji u grupi jer taj tim dolazi iz zemlje svjetskih prvaka, evropskih i olimpijskih vicešampiona, a njegovi članovi su Kosta Perović i Vule Avdalović.

U slučaju da dođe do zamjene domaćinstva, crveno-beli bi vezali tri utakmice Evrokupa u gostima, a onda bi tri puta zaredom bili domaćini.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC