• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miklja: Novac Partizanu i Zvezdi

Kao i mnogo puta ranije, tresla se gora, a rodio miš. Košarkaši Partizana i Crvene zvezde ostaće "stanovnici" hale Pionir!

 Miklja: Novac Partizanu i Zvezdi Izvor: MONDO

Gradski sekretar za sport Igor Miklja pružio je garanciju da će na račun SRC Tašmajdan biti uplaćen novac na ime dugovanja "vječitih rivala" za korišćenje pomenutog sportskog objekta.

"Dogovoreno je da grad da novu finansijsku injekciju Zvezdi i Partizanu. Ne bih sada o ciframa, ali sastaću se i sa klubovima i očekujem da i oni pokažu malo razumijevanja prema objektu u kojem treniraju i igraju", izjavio je Miklja za dnevni list "Sport".

On je dodao da je grad od septembra prošle godine intervenisao nekoliko puta, izrazivši sumnju da su sva ta sredstva zaista otišla u kasu SRC Tašmajdan. Ipak, Partizan i Zvezda su rezultatima na evropskoj sceni zaslužili novu pomoć.

"Spremni smo da nagradimo sve uspješne sportske kolektive. Na osnovu razgovora sa gradonačelnikom Draganom Đilasom, dva naša najveća košarkaška kluba će narednih dana dobiti novac kako bi regulisali dio duga prema Pioniru".

Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić još u četvrtak je kategorično izjavio da je taj klub sav novac dobijen od grada preusmjerio na račun SRC Tašmajdan, čak i dio dobijen na ime nagrade za uspjeh u Evrokupu.

"Ozbiljni smo ljudi i izmirujemo svoje obaveze. U decembru smo dobili od grada 3,5 miliona dinara i još 1,25 miliona za takmičenje u Evropi, što smo sve proslijedili Pioniru. Mislim da su posljednji problemi bili proizvod nesporazuma, ali mi je drago što je pronađen način da se situacije prevaziđe i što je hali Pionir ponovo pušteno grejanje", rekao je Opačić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC