• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Pešić oprezan pred Vojvodinu

"Pomalo u zapećku zbog Evrokupa, dolaze nam utakmice Jadranske lige koje bi mogle da budu odlučujuće za plasman na Fajnal for".

 NLB: Pešić oprezan pred Vojvodinu Izvor: MONDO


Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić ocjenio je da bi meč sa Vojvodinom u 17. kolu NLB lige mogao da bude jedan od odlučujućih u borbi za plasman na završni turnir tog takmičenja.

"Pomalo u zapećku zbog Evrokupa, dolaze nam utakmice Jadranske lige koje bi mogle da budu odlučujuće za našu sudbinu i plasman na Fajnal for. Zbog toga meč sa Vojvodinom dodatno dobija na važnosti", izjavio je Pešić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

On je istakao da izuzetno cijeni novog trenera Vojvodine Milana Minića, koji je tu funkciju preuzeo krajem prošle godine od Zorana Sretenovića.

"Minićevo znanje i iskustvo veoma cijenim. On je to potvrdio prethodnih godina, osvojio je kup Njemačke sa Kelnom, a zatim je ruski Rostov izvukao iz ambisa".

Trener crveno-bijelih podsjetio je da su se Novosađani u posljednje vrijeme pojačali iskusnim igračima.

"Za veoma kratko vrijeme dosta su napredovali, a doveli su i dva igrača, Ljubotinu i Kamingsa, na najvažnijim pozicijama u timu. To je sada sasvim drugačija ekipa, ozbiljna i dobro pripremljena".

Pešić je dodao da će na subotnjoj utakmici najvjerovatnije igrati Andre Ovens. Tadija Dragićević neće nastupiti, dok se za Lorensa Robertsa čeka mišljenje ljekarskog tima.

"Ovens je bio na nekoj vrsti poštede, ima hematom na peti, ali dobro je da nije ozbiljna povreda. Roberts je počeo da trenira i bio je dosta dobar, uz možda malo više entuzijazma nego što bi trebalo. Čućemo šta ljekari imaju da kažu, ali ne bih volio prerano da ga gurnem na teren. Tadija će od ponedjeljka početi da trenira sa loptom, međutim, ni tu nećemo žuriti".

Rus Pavel Gromiko je poslije nekoliko godina problema sa papirima konačno licenciran za igranje u Jadranskoj ligi. Da li će dobiti šansu kod Svetislava Pešića?

"Gromiko ima specifičan status... Prije nekoliko godina više je vrijedio, jer je postojala šansa da dobije srpski pasoš i da igra kao domaći košarkaš. On je dobar momak, ali ćemo definitivnu odluku donijeti tek kada sve dobro razmotrimo".

PAROVI 17. KOLA:

SUBOTA

FMP Železnik - Split 18.00
Zagreb - Bosna 18.00
Crvena zvezda - Vojvodina 19.00
Hemofarm - Helios 20.15, TV

NEDELJA

Olimpija - Krka 12.00
Budućnost - Cibona 18.15, TV
Zadar - Partizan 18.30, TV

TABELA: Partizan 15-1, Zvezda 14-2, Hemofarm 12-4, Zadar 11-5, Cibona 11-5, Budućnost 10-6, FMP Železnik 7-9, Olimpija 6-10, Bosna 6-10, Split 6-10, Krka 5-11, Vojvodina 4-12, Helios 3-13, Zagreb 2-14.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC