• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čabarkapa ponovo u dresu Budućnosti!

Žarko Čabarkapa novo je pojačanje Budućnosti m:tel, u čijem će dresu igrati do kraja sezone, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

 Čabarkapa ponovo u dresu Budućnosti! Izvor: MONDO

"Čekamo registraciju od NLB lige i nadamo se da će moći da debituje protiv Cibone u nedelju. Čabarkapa želi da se vrati košarci nakon povrede i operacija", rekao je sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović agenciji MINA.

Čabarkapa je imao dvije teške operacije leđa, pa će ukoliko debituje u nedelju protiv Cibone, to biti njegov prvi meč poslije dvije ipo godine.

On je afirmaciju stekao u Beopetrolu, odakle je stigao u Budućnost 2001. godine. U Podgorici je ostao dvije sezone, da bi ga 2003. godine na NBA draftu kao 17. pika izabrali Finiks Sansi. U debitantskoj sezoni u NBA ligi odigrao je 49 utakmica, a 2005. trejdovan je u Golden Stejt, za koji je zbog povrede leđa u prvoj sezoni nastupio samo 37 puta.

U sezoni 2005/2006 odigrao je 61 meč, a nakon toga zbog problema sa povredom bio je primoran da raskine ugovor sa Golden Stejtom.

Žarko Čabarkapa bio je član reprezentacije Jugoslavije sa kojom je na Svjetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine osvojio zlatnu medalju, a sada se nalazi na spisku potencijalnih reprezentativaca Crne Gore.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC