• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Vučić: Postaću košarkaški trener!

Političar, ali i zaljubljenik u sport, Aleksandar Vučić planira da postane košarkaški trener za niže kategorije.

 Aleksandar Vučić: Postaću košarkaški trener! Izvor: MONDO

"Uzeću klince, neke pionire ili kadete u jednom beogradskom košarkaškom klubu i biću im pomoćni trener. To je moja davnašnja želja, naravno, radiću besplatno. Smatram da imam čemu da ih naučim i da ću im sigurno pomoći. Zasad imam samo veliko iskustvo, ali nameravam da završim Višu trenersku školu", izjavio je potpredsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u intervjuu za magazin "Mozzart Sport".

U Vizuri košarku trenira njegov sin Danilo.

Iako je veliki navijač Crvene zvezde, kao klinac je učio košarku u Partizanu. "Zanimljivo je to što je u finalu kadetskog prvenstva Srbije u timu Partizana bilo čak deset zvezdaša, a igrali smo baš protiv Zvezde. Prošao sam kompletnu školu crno-bijelih, a kasnije sam nastupao za IMT i zemunsku Mladost", prisjeća se doskorašnji radikal.

U mladosti je, kaže, bio redovan na svim utakmicama fudbalera Crvene zvezde. Išao je i na gostovanja, a potvrdio je priču da je jednom dobio karte za utakmicu na zagrebačkom Maksimiru od Miroslava Ćire Blaževića, koji je tada bio trener Dinama.

Podele na ljubitelje crno i crveno-bijele boje nisu mimoišle ni vrh Srpske napredne stranke. Tomislav Nikolić je veliki partizanovac.

Upitan kako izgleda njihova komunikacija dan poslije večitog derbija, Vučić je odgovorio: "Lepo, zezam ja Tomu, a svake jedanaeste godine zeza on mene, pošto Partizan otprilike u tom intervalu pobjeđuje Zvezdu u fudbalu".

Vučić tvrdi i da dan poslije poraza Partizana u derbiju, Nikolić ne uključuje mobilni telefon do podneva.

"Ja se javim, pošto Zvezda gubi veoma rijetko. Bio sam, doduše, jako besan kad su nam poništili Milijašev gol u Kupu. To može da se uporedi sa sudijom Sorensenom, koji nas je pokrao na Mundijalu u Španiji. Ma, krađa za medalju", kaže Vučić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC