• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: "Studenti" se smrzli u Zagrebu!

Košarkaši Bosne zaledili su se na "minus 20" u Zagrebu u susretu 17. kola NLB lige!

 NLB: "Studenti" se smrzli u Zagrebu! Izvor: MONDO

Poslije trijumfa u Sarajevu (71:69), popularni "mravi" su i u Trnskom nadigrali ekipu Vlade Vokoičića rezultatom 88:68 u drugom međusobnom meču regionalnog takmičenja.

Pobjeda domaćina nijednog trenutka nije dovedena u pitanje, pošto su Sarajlije osim strane prednosti u prvom minutu podbacili u svim segmentima igre.

Prvi kvartal Zagreb je riješio u svoju korist (25:16), da bi se na odmor poslije 20 minuta igre otišlo sa šest poena razlike za tim Denisa Bajramovića (46:40).

Kad se očekivao pristisak Bosne, domaći su zaigrali još angažovanije u odbrani, pa je razlika u korist "mrava" konstatno rasla do "plus 13" na isteku treće četvrtine.

Do kraja meča Zagreb je još pojačao gas i na dva minuta prije kraja stigao do najveće prednosti od 25 koševa (86:51), da bi u finišu šampion BiH, koliko-toliko ublažio poraz.

Najbolju ilustraciju katastrofalne igre Bosne u Zagrebu pokazuje činjenica da niko nije zabilježio dvocifren košgeterski učinak – Ikonić i Pašalić su postigli po devet pogodaka, dok su kod domaćina najbolji bili Simon sa 19 i Tomić sa 14 poena.

Bosna je na tabeli NLB lige poslije 11. poraza u sezoni ostala na osmoj poziciji, dok je Zagreb upisao treći trijumf i nalazi se na 12. mjestu.

(MONDO, foto:Sportsport.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC