• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dino Rađa i KK Split: Izvinjavamo se

KK Split ogradio se od grupe huligana koja je napala košarkaše Crvene zvezde i izražava nadu da incident neće poremetiti odnose dva kluba.

 Dino Rađa i KK Split: Izvinjavamo se Izvor: MONDO

Košarkaški klub Split i njegov predsjednik Dino Rađa izvinili su se Crvenoj zvezdi zbog incidenta koji se dogodio na splitskom aerodromu po povratku srpske ekipe iz dalmatinskog grada.

"Mogu samo da kažem da mi je žao što se ovakve stvari događaju i da se izvinim u ime KK Split. Nadamo se da će policija otkriti napadače. Svi bismo voljeli da takve stvari prestanu da se dešavaju", rekao je Rađa o incidentu u utorak uveče, prenose hrvatski mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske još se nije oglasilo povodom ovog napada.

KK Split je u međuvremenu objavio saopštenje, zapravo obraćanje beogradskom klubu u kojem izražava "duboko žaljenje" zbog neprijatnosti koje su na splitskom aerodromu doživjeli košarkaši, članovi stručnog štaba i cijela delegacija Zvezde.

"Ovim putem izražavamo duboko žaljenje zbog doživljenih neugodnosti vaše ekipe i prateće delegacije koju je, potpuno neopravdano, izazvala grupa huligana, protivnika sporta, prilikom vašeg odlaska za Beograd. Bili ste svjedoci primjerenog prijema od strane našeg kluba, te fer i sportskog ponašanja splitske publike, prije, za vrijeme i poslije utakmice na sportskom borilištu splitskih Gripa. Na žalost, mala grupa huligana je potpuno pokvarila sportski ugođaj koje su dve ekipe priredile ljubiteljima košarke u Splitu", ističe KK Split.

Splitski klub se "u potpunosti ogradio od ovih nemilih događaja sa željom da se nikad više ne ponove, jer su u potpunoj suprotnosti sa temeljnim vrijednostima sporta koji govore o fer i sportskom ponašanju svih učesnika na sportskim događanjima i oko njih".
"Uvjereni smo da ovaj tužni i nepotrebni incident neće narušiti sportske i svake druge odnose naša dva kluba", poruka je Splićana.

U srijedu prije podne predstavnici KK Crvena zvezda održali su konferenciju za novinare, a o tome šta su rekli o tom incidentu pročitajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC