• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Splitska policija: Nije bilo kamenja, ni flaša

Na video snimcima kamera sa aerodroma vidi se samo da su huligani verbalno napali Zvezdinu ekspediciju. Torcida se ogradila od napada.

 Splitska policija: Nije bilo kamenja, ni flaša Izvor: MONDO

Splitska policija pregledala je video snimke kamera na gradskom aerodromu i saopštila da se na njima vidi da grupa huligana koja je napala članove Košarkaškog kluba Crvena zvezda, igrače nije gađala kamenjem i flašama.

Incident se dogodio u utorak kasno uveče, kada je grupa maskiranih osoba verbalno napala i zastrašila košarkaše i vođstvo beogradskog kluba, dok su stajali u redu za čekiranje putničkih karata.

Prema nezvaničnim informacijama koje je prenijela nacionalna hrvatska agencija Hina, video snimak pokazuje da grupa koja je upala u zgradu aerodroma Split nije bacala kamenje i flaše, kao i da njeni članovi nisu imali palice, kako su prenijeli mediji u Srbiji.

Prema istim izvorima, grupa maskiranih osoba je utrčala u aerodromsku zgradu kroz čekaonice, zbog čega su se košarkaši i vođstvo Crvene zvezde uplašili i razbježali po zgradi.

Policajac koji je u to vrijeme bio na dužnosti u aerodromskoj zgradi, odmah je zaustavio grupu, tako da su oni ubrzo napustili aerodrom, tvrde neimenovani izvori bliski policiji, na koje se poziva agencija Hina.

Na incident su u srijedu reagovali i predstavnici Torcide, navijačke grupe splitskog Hajduka, odbacivši tvrdnje dijela medija da su oni učestvovali u događajima na aerodromu. Torcida je objavila da nema nikakve veze sa napadom na beogradske košarkaše.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC