• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Hauard predvodi "sve zvijezde"

Centar Orlando Medžika Dvajt Hauard prvi je igrač u istoriji NBA lige, koji je u glasanju za Ol star meč dobio podršku više od tri miliona fanova!

 NBA: Hauard predvodi "sve zvijezde" Izvor: MONDO

On je u konačnim rezultatima glasanja, objavljenim u noći između četvrtka i petka, ubjedljivo osvojio prvo mjesto sa 3.150.181 glasova. Time je za skoro 600 hiljada potukao dosadašnji rekord, koji je držao Jao Ming, centar Hjuston Rokitsa i Ol star ekipe Zapada.

"Kakav blagoslov! Tako to doživljavam, kao blagoslov od Boga, pa od navijača. Iznenađen sam, ali kao i uvijek mogu da zahvalim fanovima na svemu što su uradili za nas. Nisam očekivao da ću dobiti više glasova od Kobija, Lebrona i Vejda", izjavio je Hauard.

Igrač koji je prošle godine trijumfovao u takmičenju u "zakucavanjima", noseći plašt Supermena, ove sezone bilježi 20,2 poena, 14,1 skokova i 3,2 blokade po utakmici.

Ostatak prve petorke Istoka činiće na bekovskim pozicijama Dvejn Vejd (Majami Hit, 2.741.413 glasova) i Alen Ajverson (Detroit Pistons, 1.804.649), a na krilnim Lebron Džejms (Klivlend Kavalirs, 2.940.823) i Kevin Garnet (Boston Seltiks, 2.066.833).

Garnet je 12. put selektiran za učešće na Ol star meču, ali nije nedostajalo mnogo (253.004 glasa) da se na njegovom mjestu nađe Ji Đijanlijan, kineski internacionalac u redovima Nju Džersi Netsa.

Pored Jao Minga, u petorci Zapada naći će se Kobi Brajant (Los Anđeles Lejkers, 2.805.397), Kris Pol (Nju Orleans Hornets, 2.134.798), Tim Dankan (San Antonio Spars, 2.578.168) i Amari Stodemajer (Finiks Sans, 1.460.429).

"Kratkih rukava" ostali su Dirk Novicki, Karmelo Entoni i Trejsi Mekgrejdi.

Zanimljivo je da je najbliži Stodemajeru u glasanju za "startere" na krilnim pozicijama bio veteran San Antonija Brus Boven, koji ove sezone nije ni u prvoj petorci svog tima! On je za asom Finiksa zaostao 68.031 glas.

"Drago mi je što je tako. Utakmica se igra u Finiksu, to je Amarijev Ol star meč", prokomentarisao je Entoni.

Pedeset osma utakmica "svih zvijezda" zakazana je za 15. februar. Preostalu sedmoricu igrača na obe strane izabraće treneri svih 30 NBA timova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC