• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Durant "rešetao", ali džabe

Kevin Durant ostvario je rekord karijere na meču protiv Klipersa, 46 poena, ali to nije bilo dovoljno da Oklahoma stigne do pobjede.

 NBA: Durant "rešetao", ali džabe Izvor: MONDO

Košarkaši Oklahome imali su odličnu priliku da na gostovanju u Los Anđelesu upišu trijumf protiv domaćih Klipersa, ali su ipak ostali "kratkih rukava".

Kevin Durant zabilježio je rekord karijere - 46 poena, uz 15 skokova i četiri asistencije, ali to nije bilo dovoljno.

Najbolji "ruki" prošle sezone je gotovo polovinu poena upisao sa linije slobodnih bacanja. On je pogodio 24 puta sa penala, iz ukupno 26 pokušaja, dok je na drugoj strani ceo tim Klipersa šutirao 20-24 sa linije slobodnih bacanja.

Ipak, Klipersi su imali raspoložene pojedince da se takmiče sa Durantom. Erik Gordon pružio je najbolju partiju u karijeri sa 41 poenom, dok je odlično veče imao Al Torton, koji je pobedi doprineo sa 34 pogotka i pet skokova.

Nenad Krstić je za poraženi tim, koji ima najgori skor u ligi (9-35), odigrao nešto manje od 18 minuta i za to vrijeme upisao je šest poena i šest skokova.

Klivlend je teškom mukom stigao do slatke pobede na gostovanju Golden Stejtu (106:105) i sa skorom 33-8, uz Boston, zadržao mesto u vrhu Istočne konferencije.

Lebron Džejms očekivano je blistao sa 32 poena, devet skokova i osam asistencija, pogodivši i ključni poen za pobedu, dok su veliki doprinos trijumfu dali i igrači sa klupe, sa ukupno 40 poena.

Aleksandar Pavlović je kao član prve petorke na parketu proveo 27 minuta i ostvario učinak od osam poena i devet skokova.

Kod Voriorsa najbolji je bio Stifon Džekson sa 24 poena, uz po osam asistencija i uhvaćenih lopti.

Al Džeferson bio je neprelazna prepreka za igrače Nju Orleansa na gostovanju u Mineapolisu. On je zabilježio 24 poena, uz 14 skokova i zajedno sa Rendijem Fojeom (24 poena) bio najzaslužniji za trijumf Volfsa nad Hornetsima (116:108).

Predrag Stojaković, na drugoj strani, pružio je odličnu partiju upisavši 17 poena, ali je to kao i 23 poena i 12 asistencija Krisa Pola bilo nedovoljno da se izbjegne 14. poraz ove sezone.

Hjuston je doživeo poraz protiv Indijane (102:107), ali je mnogo teže za njih to što je Jao Ming morao da napusti teren u prvom poluvremenu zbog povrede kolena. Gorostani centar je ubacio osam poena, ali su bolovi bili jači, zbog čega je povučen na klupu.

Luis Skola dao je sve od sebe u pokušaju da spasi svoj tim (25 poena, sedam skokova), baš kao i Rafer Elston, koji je upisao 17 pogodaka, i po osam asistencija i skokova, ali poraz je bio neminovan.

Deni Grendžer (25 poena, šest skokova, pet asistencija) i Tio Džej Ford (21 poen, šest asistencija) imali su bolji recept u noći između petka i subote.

REZULTATI

Šarlot - Feniks 98:76

Detroit - Dalas 91:112

Indiana - Hjuston 107:102

Atlanta - Milvoki 117:87

Njujork - Memfis 108: 88

Minesota - Nju Orleans 116:108

Čikago - Toronto 94:114

San Antonio - Nju Džersi 94:91

Golden Stejt - Klivlend 105:106

LA Klipers - Oklahoma 107:104

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC