• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukoičić: Bosna ruši Zvezdu!

Trener Bosne Vlada Vukoičić najavio je pobjedu nad Crvenom zvezdom (petak 20.30 NTV Hajat) u jednom od derbija 20. kola NLB lige.

 Vukoičić: Bosna ruši Zvezdu! Izvor: MONDO

Ekipa Svetislava Pešića je na drugom mjestu sa skorom od 16 pobjeda i tri poraza, te pored Zadra, jedina koja je porazila aktuelne prvake - Partizan.

"Studenti" su u 7. kolu regionalnog takmičenja poraženi od crveno-bijelih (100:87) na Vukoičićevom debiju poslije preuzimanja tima od bivšeg trenera Alena Abaza.

Iako Zvezdu doživljava kao jednu od najjačih ekipa u regionu, srpski stručnjak očekuje pobjedu Bosne, uz "asistenciju" navijača u Skenderiji.

"Zvedina mala rezultatska kriza u poslednja dva meča, od Cibone u NLB ligi i Pamese u Evrokupu sigurno izaziva dodatnu vrstu opreza. I da su pobijedili u tim mečevima, sigurno u Sarajevo dolaze da igraju jako angažovano. Ipak, mislim da će im ta loša rezultatska serija biti dodatni motiv da u u petak zabilježe pobjedu. Posjeduju kvalitet, dugačak roster i jako dobre igrače u rotaciji (Milošević, Bakić, Stević). Očekuje nas još teži meč nego u drugim okolnostima", rekao je Vukoičić na pres konfereciji u Sarajevu.

Bez obzira na sve, trener Bosne uvjeren je da njegova ekipa može da pobijedi favorizovanog protivnika.

"Naši aduti biće pozitivna serija poslije dve vezane pobede (Budućnost i FMP) i jedna vrsta rasterećenosti zbog imena rivala protiv koga nemamo pozitivan omjer u proteklom periodu. Imamo dobru atmosferu i dobar ritam. Povreda Seida Hajrića nam je otežala posao, ali sam siguran da će ostatak tima uspjeti da nadoknadi njegov izostanak. Uz pomoć publike i pune dvorane, možemo do pobjede", zaključio je nekadašnji šef stručnog štaba FMP Železnika i Hemofarma.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC