• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Šanse Partizana iste kao prije

Strateg Panatinaikosa izjavio je da jedna utakmica ništa ne rješava i da će biti veoma teško igrati protiv crno-bijelih u Beogradu.

 Obradović: Šanse Partizana iste kao prije Izvor: MONDO

Trener Partizana Duško Vujošević izrazio je nadu da će njegovi igrači nešto naučiti iz poraza od Panatinaikosa (81:63) u prvom kolu Top 16.

"Nismo odigrali dva ista poluvremena. Znao sam da će Panatinaikos igrati čvrsto jer nije u optimalnoj formi, a utakmica je važna. Nadam se da smo naučili nešto iz ovog poraza i da ćemo to primjeniti na sledećoj utakmici", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

On smatra da Partizan nije odigrao dobro u odbrani, kada je Panatinaikos u trećoj četvrtini počeo da preuzima inicijativu.

"Na njihovu povećanu agresivnost nismo dobro reagovali. Nismo probijali prvu liniju i nismo sarađivali sa centrima".

Na pitanje novinara da li je posebno vježban šut za tri poena, koji je u prvih petnaestak minuta funkcionisao besprekorno, odgovorio je da to "ne može da se uvježba".

"Ta serija je bila dobra, ali je možda doprinijela gubitku saradnje sa unutrašnjom linijom", smatra on.

Strateg Panatinaikosa Željko Obradović takođe je konstatovao da su njegovi igrači odigrali dva različita poluvremena.

"Svi to razumiju. Pustili smo Partizan da dobro počne utakmicu i tada nismo pravili faulove. Partizan voli da mijenja odbranu i to smo znali, ali nismo reagovali, već smo igrali bez strasti. Drugo poluvrijeme je druga priča. Igrali smo dobru odbranu, otvarali kontranapade, igrali pametno na visoke igrače", rekao je Obradović.

On je istakao da ekipa Partizana ima kvalitet, što je zasluga trenera Vujoševića i da je do kraja borbe u grupi G "sve otvoreno".

"Šanse Partizana su iste kao i prije, jedna utakmica ne rješava ništa. Oni imaju jos tri meča kod kuće, a zna se kako je teško igrati protiv Partizana u Beogradu. Imaju kvalitet, mnogo sam ih gledao. Djeluju i igraju kao tim, a sve je to zasluga Duleta Vujoševića", zaključio je Obradović.

Centar Panatinaikosa Nikola Peković, koji je sa 26 poena propisno zagorčao život svom bivšem klubu, nije želio da prihvati zasluge za pobjedu "zelenih".

"Nema veze da li sam postigao jedan ili više poena, tim je uvijek iznad pojedinca. Nije mi bilo lako što sam morao da igram protiv Partizana, ali profesionalac sam i morao sam da zaboravim na prošlost čim sam izašao na teren. Igrali smo očajno u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku stegli odbranu i odigrali je onako kako želimo da je igramo od početka sezone".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC