• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Čestitke igračima!

Partizan je prethodnih dana prolazio kroz "zdravstvenu krizu", ali je iz nje izašao neoštećen.

 Vujošević: Čestitke igračima!  Izvor: MONDO

Pobedom nad Crvenom zvezdom rezervisao je prvo mjesto u Jadranskoj ligi, dok je u sudaru sa direktnim konkurentom za plasman u četvrtfinale stekao minimalnu, ali zlata vrijednu prednost.

"Čestitam igračima! Veseli je igrao sa samo jednim pravim treningom, a Vraneš bez treninga, osim šuterskog na dan utakmice. Osjetilo se psihološko opterećenje, prije svega kroz loš napad u prvom poluvremenu. Ali uspjeli smo da smanjimo Unikahin broj kontranapada, imali smo kontrolu skoka i dali im minimum otvorenih šuteva. Na kraju smo napravili seriju grešaka i promašenih penala, što nam nije prvi put. Drago mi je što je dvorana bila puna", rekao je Vujošević.

On smatra da sa još jednom pobjedom u preostala tri kola Partizan neće moći da računa na drugo mjesto u grupi.

"Ako samo pobijedimo Panatinaikos u Pioniru, to neće biti dovoljno. Niko to sada ne može da garantuje, ali mislim da ćemo morati da dobijemo ili Unikahu u Malagi ili Lotomatiku u Rimu".

Aito Garsija Reneses, strateg Huventuda i doskorašnji selektor Španije, diskretno je napomenuo da su sudije u nekim trenucima oštetile njegov tim, ali nije u tom dijelu tražio opravdanje za poraz.

Interesantno je da se nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Omar Kuk posle utakmice požalio na dim u dvorani, čime je bio onemogućen da odigra kako najbolje zna...

"Kada je utakmica ovako izjednačena, onda vam je u završnici neophodna doza sreće. Mi je nismo imali. Atmosfera u dvorani je bila nevjerovatna. U Malagi je takođe sjajna, ali na drugi način", rekao je Aito.

Ivković: Da je tu i Peković...

Selektor Srbije Dušan Ivković pratio je utakmicu sa svog uobičajenog mjesta, uz aut-liniju, u visini centra terena.

Za razliku od prethodnih mečeva, sada je bio gotovo aktivan učesnik utakmice. Skakao je sa stolice, davao savjete igračima Partizana, pa čak i Dušku Vujoševiću... I ako ga nisu čuli, ispalo je odlično!

Utakmica je po broju postignutih poena podsjetila na devedesete, kada je Ivković harao Evropom sa ekipom Olimpijakosa.

"Igralo se na malo poena zbog značaja utakmice. Pritisak je bio neizbježan, ali Partizanu je otežalo posao i to što je Unikaha vjerovatno najbolji odbrambeni tim sa kojim se sreo ove sezone. Ovako tvrda utakmica proistekla je iz ta dva faktora", izjavio je Ivković.

Partizan ruši jednu po jednu prepreku, pitanje je samo gdje je granica?!

"To pitanje se ne bi ni postavljalo da je Partizan ljetos mogao, recimo, da zadrži Pekovića, koji je imao važeći ugovor. Ovo što rade crno-bijeli, u kojim uslovima i na kakav način, predstavlja podvig. Prema tome, granica nema".

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC